Skocz do zawarto艣ci

[Zaakceptowane]Skarga na lidera SAMC

Pomara艅cza.
 Udost臋pnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tw贸j nick:MisZulis
Nick oskar偶onego:PLjohnyyGTR
Do kt贸rej frakcji nale偶y oskar偶ony:SAMC
Pow贸d napisania doniesienia:Lider jest tylko w niedziel臋 we frakcji i to tylko na 15min.
Dok艂adny opis sytuacji:pewnego razu dostalem nie tylko ja bo inna osoba o 10 rang w g贸r臋 A ja 12. Jest wielka faworyzacja graczy. Osoby kt贸re s膮 zapisane do Janka na egzamin nie zdaje go u niego bo nigdy nie ma czasu. Ch艂op pisze ze nie ma czasu na gre bo ma duzo nauko po czym wysyla zdjecie jak cos przy motorze robi. Od odej艣cia raczka ta frakcj膮 nie mia艂a sensu bo raczek zawsze mia艂 dla nas czas i to on powinien by膰 wtedy liderem ale teraz ju偶 nie ma raczka.
Dowody(koledzy to nie dowody):dowody dostarcz臋 jak znajd臋 wszystkie ss.
Jakie s膮 Twoje oczekiwania wobec osoby oskar偶onej?: zmiana lidera frakcji+ rozmowa i podczas rozmowy podam dwie godne tej posady osoby.

聽

@turbii聽@Suvi

Edytowane przez MisZulis
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Przyznaj臋 si臋, nie jestem 艣wi臋ty I wiem 偶e teraz by艂em dosy膰 ma艂o aktywny Ale mia艂em pewne powody A co do zdj臋膰 kt贸re wys艂a艂em to by艂y stare zdj臋cia kt贸re Po prostu mia艂em zrobione, wi臋c nie wiem w czym problem ?

Nie jest te偶 do ko艅ca tak jak m贸wisz kolego, poniewa偶 napisa艂em, 偶e wyje偶d偶am na 5 dni i nie b臋d臋 m贸g艂 si臋 zaj膮膰 frakcj膮 dlatego powierzy艂em to zadanie tobie I ma艂pce poniewa偶 zostali艣cie wybrani na posad臋 vlider贸w na okres pr贸bny,聽 co do egzamin贸w pisa艂em 偶e je艣li kto艣 nie zda do pi膮tku to mnie nie b臋dzie I b臋dzie to u was do ogarni臋cia.聽

Uwa偶am te偶, 偶e twoje (tajne spotkanie) w kt贸rym nak艂ania艂e艣 pracownik贸w frakcji 偶eby strajkowali itp I obgadywanie za plecami na spotkaniach te偶 nie jest fajne , my艣la艂e艣, 偶e si臋 nie dowiem ale co艣 nie wysz艂o.

Co do awans贸w kilka rang to Jest chyba oczywiste 偶e b臋d臋 potrzebowa艂 os贸b do zarz膮du I pomocy przy frakcji.聽

Pospina艂e艣 si臋 teraz bo nie do ko艅ca wyszed艂 tw贸j plan I pr贸bujesz mnie po prostu przys艂owiowo ,,udupi膰"

Pozdrawiam聽

• Like 2
Odno艣nik do komentarza

1 minut臋 temu, PLjohnnyGTR napisa艂:

Przyznaj臋 si臋, nie jestem 艣wi臋ty I wiem 偶e teraz by艂em dosy膰 ma艂o aktywny Ale mia艂em pewne powody A co do zdj臋膰 kt贸re wys艂a艂em to by艂y stare zdj臋cia kt贸re Po prostu mia艂em zrobione, wi臋c nie wiem w czym problem ?

Nie jest te偶 do ko艅ca tak jak m贸wisz kolego, poniewa偶 napisa艂em, 偶e wyje偶d偶am na 5 dni i nie b臋d臋 m贸g艂 si臋 zaj膮膰 frakcj膮 dlatego powierzy艂em to zadanie tobie I ma艂pce poniewa偶 zostali艣cie wybrani na posad臋 vlider贸w na okres pr贸bny,聽 co do egzamin贸w pisa艂em 偶e je艣li kto艣 nie zda do pi膮tku to mnie nie b臋dzie I b臋dzie to u was do ogarni臋cia.聽

Uwa偶am te偶, 偶e twoje (tajne spotkanie) w kt贸rym nak艂ania艂e艣 pracownik贸w frakcji 偶eby strajkowali itp I obgadywanie za plecami na spotkaniach te偶 nie jest fajne , my艣la艂e艣, 偶e si臋 nie dowiem ale co艣 nie wysz艂o.

Co do awans贸w kilka rang to Jest chyba oczywiste 偶e b臋d臋 potrzebowa艂 os贸b do zarz膮du I pomocy przy frakcji.聽

Pospina艂e艣 si臋 teraz bo nie do ko艅ca wyszed艂 tw贸j plan I pr贸bujesz mnie po prostu przys艂owiowo ,,udupi膰"

Pozdrawiam聽

Powiem tak nie chce ciebie udupi膰bo wiesz 偶e Ci臋 lubi臋 ale s膮 te偶 granice bo przyznam si臋 przyj膮艂em ta posad臋 tylko z twojego powodu聽

Odno艣nik do komentarza

A i w艂a艣nie nie potrafisz poj膮膰, 偶e ka偶dy ma swoje 偶ycie i nie mo偶e gra膰 24/7.聽聽Jak masz wysok膮 rang臋 (zarz膮d frakcji) lub (support) to nie wszystko ci wolno. A i jeszcze co do faworyzowania graczy to to wpisywa艂e艣 plusy za byle co bez dowod贸w i bez opis贸w.

• Like 3
  • Dzi臋ki 1
  • Haha 1
Odno艣nik do komentarza

XD, na serwerze Ci臋 nigdy nie widzia艂em i z dupy dosta艂e艣 12 rang do przodu we frakcji SAMC. RP odgrywasz kijowo, nie umiesz zrobi膰 nawet SOR-u i wychodzisz z serwera pod pretekstem "mama mnie wo艂a, musz臋 si臋 umy膰". No kurd臋. I nagle wielce oburzony piszesz skarg臋, 偶e kto艣 kto ogarnia dostaje awans. Ja te偶 dosta艂em te kilka rang do przodu ale zapracowa艂em na nie. Nigdy nikomu nie odm贸wi艂em SOR-u i tym podobne.

• Like 5
Odno艣nik do komentarza

XDDD
WE GOSCIU SIE OGARNIJ ZAMIAST PISAC SKARGI TO ZAJMIJ SIE SWOIM ZYCIEM BO ZA KILKA MIESIECY NIE BEDZIESZ MIAL NAWET CZASU BY ZAGRAC. Znam johnego dlugo i wiem jak z nim jest tak wiec lepiej go przepros i podziekuj za to ze dal ci szanse na vliderce bo nie wydaje mi sie ze kiedykolwiek doswiadczysz czegos takiego a na suppie to nie mowie xD. elo

Odno艣nik do komentarza

9 minut temu, golemiarz napisa艂:

XD, na serwerze Ci臋 nigdy nie widzia艂em i z dupy dosta艂e艣 12 rang do przodu we frakcji SAMC. RP odgrywasz kijowo, nie umiesz zrobi膰 nawet SOR-u i wychodzisz z serwera pod pretekstem "mama mnie wo艂a, musz臋 si臋 umy膰". No kurd臋. I nagle wielce oburzony piszesz skarg臋, 偶e kto艣 kto ogarnia dostaje awans. Ja te偶 dosta艂em te kilka rang do przodu ale zapracowa艂em na nie. Nigdy nikomu nie odm贸wi艂em SOR-u i tym podobne.

XDDD raz odm贸wilem soru tylko tobie聽

Odno艣nik do komentarza

聽

1 minut臋 temu, Usually napisa艂:

XDDD
WE GOSCIU SIE OGARNIJ ZAMIAST PISAC SKARGI TO ZAJMIJ SIE SWOIM ZYCIEM BO ZA KILKA MIESIECY NIE BEDZIESZ MIAL NAWET CZASU BY ZAGRAC. Znam johnego dlugo i wiem jak z nim jest tak wiec lepiej go przepros i podziekuj za to ze dal ci szanse na vliderce bo nie wydaje mi sie ze kiedykolwiek doswiadczysz czegos takiego a na suppie to nie mowie xD. elo

M贸wi to osoba z permem kt贸ra nie wie jak jest聽

Odno艣nik do komentarza

8 minut temu, Kali1304 napisa艂:

@MisZulis聽 to zajebi艣cie robisz wiesz odchodzisz z Frakcji SAMC przez Niby @PLjohnnyGTR聽a co on zrobi艂 niby co i tu w艂a艣nie jest myk.聽

Nic nie zrobi艂 i ka偶dy s艂ysza艂 co m贸wi艂e艣 akademii oraz wszystkim innym jak nie by艂o @malpka聽偶eby艣my spamili na DSC Frakcyjnym SAMC oraz chcia艂e艣 wyjeba膰 @PLjohnnyGTR z Rangi Lidera SAMC

No akurat nie jak nie wiesz to nie wypowiadaj si臋聽

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
 Udost臋pnij

• Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystaj膮c ze strony zgadzasz si臋 na nasz膮 Polityka prywatno艣ci.