Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z frakcji SAPD

amadeusz232323
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: amadeusz232323
SID: 34682
Z której frakcji chcesz odejść: SAPD
Powód odejścia: Przepraszam za to ze pisałem 2 dni temu powrót do frakcji a teraz pisze odejscie ale no niestety jeżeli Sz.P Lady4K pisze ze mam zjechac na KGP wienc ok zjechalem i lady wchodzi na ts3 i mi mowi ze nie wchodze do końca dnia na słuzbe za to ze jechalem z cadetem na poscig nikt mi nie mowil ze nie moge z cadetem na poscig wienc pojechalem po 2 jak chce jechac na napad to przynajmniej 2 funkcjonariuszy ale ze aktywnosc jest jaka jest to nie moge jechać poprostu chce odejsc.(Jak był turbi liderem bylo lepiej)
Twój stopień frakcyjny: PO II
Coś od siebie: Dziękuję dowidzenia 🙂

• Haha 2

No wienc tak byłem na wypadku razem z psp i gracz cały czas wjeżdzal w barierki i wgl wienc po zakonczeniu wypadku gdy wszyscy sie zwineli to rozpoczołem poscig wraz z cadetem o nicku dafieroo. I nagle uciekinierowi brakło paliwa wienc wskoczył do wody a cadet dafiero nawet sie mnie nie spytal czy moze tylko skoczyl za nim i mnie informował jak juz skoczył gdzie płynie i mówi ze płynie w kierunku lotniska sf wienc tam pojechałem na sygnałach gdy juz dojechałem to suporter o nicku suvi chodz nie widział całej sytuacji wtrącił sie i zaczoł do mnie gadać (wyzywać mnie) ze co ja tu robie czy ja tu robie tokyo drift (chodz nie wiedział ze jest poscig). Potem najprawdopodobniej poszedł do Lady4K i powiedział jej o owym zdarzeniu gdy juz to zrobił Lady4K dała mi ostrzezenie i napisała zapraszam na KGP wienc zjechałem i weszła na ts3 i mi powiedziała ze do końca dnia nie wchodze na słuzbe wienc nie wszedłem (drugi dzien na słuzbie po przerwie i takie cos przesada). Ode mnie to wszystko

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.