amadeusz232323 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Nick: amadeusz232323SID: 34682Z której frakcji chcesz odejść: SAPDPowód odejścia: Przepraszam za to ze pisałem 2 dni temu powrót do frakcji a teraz pisze odejscie ale no niestety jeżeli Sz.P Lady4K pisze ze mam zjechac na KGP wienc ok zjechalem i lady wchodzi na ts3 i mi mowi ze nie wchodze do końca dnia na słuzbe za to ze jechalem z cadetem na poscig nikt mi nie mowil ze nie moge z cadetem na poscig wienc pojechalem po 2 jak chce jechac na napad to przynajmniej 2 funkcjonariuszy ale ze aktywnosc jest jaka jest to nie moge jechać poprostu chce odejsc.(Jak był turbi liderem bylo lepiej)Twój stopień frakcyjny: PO IICoś od siebie: Dziękuję dowidzenia 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) @amadeusz232323 Sytuacja nie była do końca znana pozostałej części zarządu, proszę o wyjaśnienie sytuacji. Edytowane 14 Marca 2020 przez NinjSS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amadeusz232323 Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 No wienc tak byłem na wypadku razem z psp i gracz cały czas wjeżdzal w barierki i wgl wienc po zakonczeniu wypadku gdy wszyscy sie zwineli to rozpoczołem poscig wraz z cadetem o nicku dafieroo. I nagle uciekinierowi brakło paliwa wienc wskoczył do wody a cadet dafiero nawet sie mnie nie spytal czy moze tylko skoczyl za nim i mnie informował jak juz skoczył gdzie płynie i mówi ze płynie w kierunku lotniska sf wienc tam pojechałem na sygnałach gdy juz dojechałem to suporter o nicku suvi chodz nie widział całej sytuacji wtrącił sie i zaczoł do mnie gadać (wyzywać mnie) ze co ja tu robie czy ja tu robie tokyo drift (chodz nie wiedział ze jest poscig). Potem najprawdopodobniej poszedł do Lady4K i powiedział jej o owym zdarzeniu gdy juz to zrobił Lady4K dała mi ostrzezenie i napisała zapraszam na KGP wienc zjechałem i weszła na ts3 i mi powiedziała ze do końca dnia nie wchodze na słuzbe wienc nie wszedłem (drugi dzien na słuzbie po przerwie i takie cos przesada). Ode mnie to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Sytuacja nie wymaga odejścia. @amadeusz232323 13:00 bądź jutro na kanale frrakcyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amadeusz232323 Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Jak pisze odejscie to chce odejsc 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amadeusz232323 Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Tak jestem powien ze chce odejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 @amadeusz232323 Czy po rozmowie napewno odchodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amadeusz232323 Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 kurde po tej rozmowie to jednak zostaje sorry za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amadeusz232323 Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Ostatecznie zostaje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 @turbii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Gracz napisał jeszcze jeden wniosek, w którym dobitnie napisał, że chce odejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi