holdfast Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Nick: holdfast_SID: Aktualnie nie podam ( Nie ma mnie na serwerze)Frakcja do której należysz: SAPDKara jaką dostałeś: Black Lista BMAData nadania kary: Październik 2019Długość trwania kary (nie obowiązkowe podczas innej kary niż zawieszenie):Czy obiecujesz poprawę jeżeli kara zostanie zdjęta: TakCoś od siebie: Mogę powiedzieć,ze już nie jestem gówniarzem bez szacunku, i głupim odwalaczem. Przepraszam jeszcze raz za to moje odwalanie 😢 Chciałbym jeszcze raz spróbować pracować we frakcji 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Myślę że, ściągniecię z Czarnej Listy jest realne. Powrót do frakcji tylko i wyłącznie przez rekrutacje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) W takim razie, proszę o zdjęcie gracza z czarnej listy, tak jak wyżej, powrót wyłącznie przez rekrutacje. Edytowane 31 Marca 2020 przez NeveR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi