Skocz do zawartości

[Odrzucam]Lota z sapd

Gryczan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Po 1: XD

Po 2: Osoba nakładającą karę byłem ja.

Po 3: Opis sytuacji twój sam wyjaśnia powód zawieszenie 

Po 4: złamałeś podpunkty: 1.6 1.7 2.2

Tutaj głównie dostałem informację o twoim zachowaniu, które występowało dłuższy czas. Podczas wczorajszej rozmowy pomiędzy mną , @Suvi @Tristan2000 uciekłeś z kanału. Proszę by rozjaśniło sytuację @TOMEO i @Tristan2000 

Powód zawieszenie:@Detective I  @Gryczan  Zostaje zawieszony na okres 5 dni z powodu złamania podpunktu 1.7 oraz niestosownego zachowania na komunikatorze serwerowym dnia 16.03.2020.

Edytowane przez NinjSS

1. Pierwsze co widzę to to że w ogóle ciebie we frakcji SAPD nie powinno wcześniej być bo regulaminu nie znasz.

" Moim zdaniem jak zostałem zawieszony z frakcji sapd to tymczasowo jestem z niej wyrzucony I mogę robić napady bądź cos w tym stylu " XXXXXXD

Moim zdaniem a regulamin to dwie inne rzeczy.

Dostałeś zawieszenie na 5 dni następnie poszedłeś sobie wykonać napad na dillmore( 2.2 Każdy funkcjonariusz ma zakaz brania udziału w napadach na sklep/bank/restauracje.) , po tym jak się ciebie zapytałem czemu to zrobiłeś to odpowiedziałeś, że nie masz zamiaru się nudzić przez te 5 dni. Warto dodać, że otrzymywałeś ode mnie liczne ostrzeżenia do których się nie stosowałeś . 

Nie znanie regulaminu nie zwalnia z jego nie przestrzegania.

Na przyszłość zalecam zapoznać się ze znaczeniem słowa "zawieszenie" https://sjp.pwn.pl/slowniki/zawieszony.html .

Jeżeli zawartość tej strony nie jest dla ciebie jasna wtedy zapraszam na naszego TS3 postaram ci się tam wytłumaczyć znaczenie słowa "zawieszenie".

2. Nic ciebie to nie nauczyło i wczoraj dostałeś CBK za rzucanie na lewo i prawo wulgaryzmami na Voice Chat'e.

3. Zdanie kończy się kropką. 

ODE MNIE TO TYLE 

Edytowane przez Tristan2000
  • Like 1

Oj Gryczan nie wiem co się z tobą stało z porządnego funkcjonariusza stałeś się odwalaczem serwerowym mówiłeś ,że ranga tristanowi i tomeo odbiła do głowy ja jestem wręcz innego zdania bo w końcu ,ktoś pilnuje porządku i ładu ,a że tobie coś się w głowie przestawiło i próbujesz grać teraz niewinnego i osądzać każdego z zarządu po kolei? Niestety ale ,każdy wie jaka jest prawda ty również bo sam się przyznałeś.

Posiadając rangę Detective I powinieneś wiedzieć jak funkcjonujemy i jakie mamy reguły ,a u Ciebie było widać brak zapoznania się z regulaminem co nie zwalnia Cię z przestrzegania go nie ważne czy masz PO I czy Captain II reguł musi się każdy trzymać.

Mogę od siebie jeszcze dodać ,że bardzo mnie zawiodłeś ,ponieważ jak sam mówiłeś byłeś bardzo aktywny ,miałeś predyspozycje na wysoką rangę ,a skończyło się na tym ,że nie wytrzymałeś emocjonalnie tego wszystkiego.

• Like 2

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.