Szagel Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Nick: KastracikSID: 43327Frakcja do której należysz: SAPDKara jaką dostałeś: Zawieszenie Data nadania kary: 27.03.2020 23:20Długość trwania kary (nie obowiązkowe podczas innej kary niż zawieszenie): 3dCzy obiecujesz poprawę jeżeli kara zostanie zdjęta: TakCoś od siebie: Chce dodać, że dostałem zawieszenie za film. A dokładnie za wyskok. Powiem tylko, że ten pościg był 0 RP. Edytowane 29 Marca 2020 przez Kastracik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterr Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Sam mowiles mi, ze nie będziesz ze mna rp robil i ze nie chcesz i ze nie będę Cie zmuszal do rp no niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szagel Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Ale to cię nie zwalnia, od przeszkadzania akademii i prowokowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterr Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Nie przeszkadzałem akademi 🙂 i tak mam bana na 10lat wiec nu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @Linke55 @NinjSS Proszę o wypowiedź zarządu SAPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mmm Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Nie dostałeś zawieszenia tylko za wyskok 🙂 Wyjąłeś chłopa kajdankami przez auto więc nie wiem po co ten wniosek XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szagel Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 5 minut temu, KrzysztoW napisał: @Linke55 @NinjSS Proszę o wypowiedź zarządu SAPD. Teraz mam na 7d i kit z tym 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szagel Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) 6 minut temu, _mmm napisał: Nie dostałeś zawieszenia tylko za wyskok 🙂 Wyjąłeś chłopa kajdankami przez auto więc nie wiem po co ten wniosek XD Jak pierwszy raz pisało, że za "Odwalanie" Edytowane 31 Marca 2020 przez Kastracik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 @Police Officer II @Kastracik Zostaje zawieszony na okres 3 dni z powodu odwalania na pościgu oraz z wyciągnięcia uciekiniera przez pojazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 No i zostało przedłużone zawieszenie spowodu licznych skarg. @Linke55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Wyjaśnione, zawieszenie jak najbardziej słuszne, zawieszka zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi