dafieroo Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nick: dafieroo Login: dafieroo Dlaczego na nią trafiłeś: Ponieważ napisałem podanie do strażaków i w tym czasie powrót do TSA. Dokładny opis sytuacji: Napisałem podanie do strażaków i czekałem długo aż będą wyniki i się zdziwiłem, że tak długo. I po prostu chciałem gdzieś odgrywać RP to napisałem powrót do TSA ale jeszcze nie zacząłem pracować tam. Coś od siebie: Ta sytuacja naprawdę już się nie powtórzy ja bym został LSPD tylko nie zdałem egzaminu. Chciałbym być w jakieś frakcji wreszcie a nie co chwilę zmieniać bo co to jest na MTA nie być w żadnej frakcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Blacklista nie zostanie ci ściągnięta po 3 dniach od jej nałożenia. Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez KrzysztoW jd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi