Gryczan Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nick:Gryczan Login:Gryczan Dlaczego na nią trafiłeś:Zrobiłem napad na sklep mając zawieszenie Dokładny opis sytuacji: Dostałem minusa od zarządu SAPD ponieważ poza służba natrafiła mi się sytuacja gdzie zostałem specjalnie staranowany. Bardzo się wkurzyłem bo to nie była 1 taka sytuacja. A że pewnien support za mna na invie latał to usłyszał i zostałem ukarany zawieszeniem. wkurzyłem się ponieważ zrobiłem 2k minut więc postanowiłem zrobić napad ponieważ mając zawieszenie myślałem że nie należę do sapd. Jendak sie pomyliłem 😞 Coś od siebie: Żałuję za to co zrobiłem I chciałbym dostać Jeszce jedną szansę dziękuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Jakie stanowisko w tej sprawie posiada zarząd SAPD? @NinjSS @Linke55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie, nie jeszcze raz nie! Rozumiem, że wtedy działałeś pod wpływem emocji, ale to jeszcze nie ten czas byś został skreślony z Black listy. Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez NinjSS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zdecydowanie za szybko chcesz odkuć swoje winy ,niektórzy w dokładnie takiej samej sytuacji czekają po nawet 2-3 miesiące ,więc na stan dzisiejszy jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Również jestem zdania, że za to co zrobiłeś musisz odczekać większy odstęp czasu. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi