KarwOO. Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: KarwOO. Login: KarwOO. Dlaczego na nią trafiłeś: Poprzez Pisanie rekrutacji do Frakcji. Dokładny opis sytuacji: Więc tak pisałem te podania o rekrutacje do frakcji PSP oraz dostałem sie do PSP i oczywiście nie spodziewałem się że sie dostane do oto tej frakcji bo pisałem tak z nudów te podania a jak już się dostałem to później zobaczyłem że otworzyli kwietniową rekrutacje do SAPD i wtedy zrezygnowałem a wtedy nawet nie miałem o tym pojęcia że takie coś istnieje i że za takie coś można dostać black liste naprawde i jak już zobaczyłem ta rekrutacje to odrazu pisałem poniewaz do SAPD to jest moje marzenie sie dostać na MultiRPG odemnie to tyle. 😕 Coś o d siebie: Naprawde Przepraszam za tą sytuację naprawde nie wiedziałem że za takie coś można dostać black liste nigdy sie to nie powtórzy od teraz mam nadzieję że black lista zostanie mi zdjęta ponieważ black lista descypliniuję mnie z SAPD więc naprawde zależy mi na tej frakcji i w najbliższej rekrutacji mam oczywisty zamiar pisać rekrutacje i więcej takich głupstw nie robić naprawde przepraszam nie zrobię tak nigdy więcej i prosze po pozytywnego rozpatrzenia tego odwołania się od black listy z góry dziekuję ❤️ Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez KarwOO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Szanse można dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Dobra, z racji, iż ta zasada weszła w życie nie dawno, jestem w stanie zdjąć Cię z listy. Jeszcze raz taka sytuacja - Black Lista GKF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi