WonskiMiras Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nick: WooNski SID: - Frakcja do której należysz: Radio MultiFM Dlaczego zostałeś wydalony: Odchodzę. Brak czasu. Data zdarzenia: 2020-04-09 Czy obiecuje poprawę po zaakceptowaniu?: - Coś od siebie: - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nie rozumiem, chcesz odejść z radia, czy odwołać się od wydalenia? Bo treść nie łączy się z ani wzorem, ani tytułem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Pisał na szybko chodizlo mu o odejscie z bizbesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Nie wyrzucę Cię, dopóki nie podasz mi sidu, bo nie mam jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 @WonskiMiras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 2 godziny temu, NeveR. napisał: @WonskiMiras Radio nie ma panelu ja juz go wyrzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Arhael napisał: Radio nie ma panelu ja juz go wyrzuciłem. W takim razie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi