*Franser Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Nick: FranserSID: 12548Frakcja do której należysz: Należałem do SAPDDlaczego zostałeś wydalony: Z powodu otrzymania 3 minusówData zdarzenia: 11.04.2020 16:00Czy obiecuje poprawę po zaakceptowaniu?: Obiecuję poprawę i nie nadużywanie broniCoś od siebie: Przyznaję się do wszystkich zarzucanych mi czynów. Faktycznie nadużywałem broni, sytuacja na szkoleniu była prosta chciałem wyjść bo mnie otoczyli więc użyłem pałki. A to z przekroczeniem prędkości nawet nie umiem wytłumaczyć, wzięło mnie żeby troche szybciej pojechać choć wiem że mogłem po prostu zejść ze służby i autem prywatnym sobie tak pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Otrzymałeś 3 minusy, które zostały nałożone słusznie. Próbuj w rekrutacjach/porozmawiaj z zarządem sapd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi