Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Twój nick: Expik Nick oskarżonego: Ninja.exeDo której frakcji należy oskarżony: SAPDPowód napisania doniesienia: faworyzacjaDokładny opis sytuacji: po wyrzuceniu Linke55 z lidera sapd zaczely robic sie dramy na początku na discordzie z czego Gracz AroSly czy jakos tak najwiecej mial do powiedzenia i powyzywania wbiłem na tsa zaczeły na mnie leciec obelgi na początku AroSly powiedziałem ze tez swiety nie jest wiec niech nie wyzywa kazdego a on do mnie cos tam "zamknij pizde kiepie" czy jakos tak no i okej ja go kilka razy wyzwałem i zostałem wydalony z frakcji wraz z @FuriaT @TheBloodPL i jeszcze 1 osobą za działanie na szkode frakcji z czego furiat dostał kicka za to ze powiedzial ze linke pisał podanie do sapd na innym serwerze a ja za toksyczność pod pretekstem działanie na szkode frakcjii. zostałem usunięty z discorda podobno Gracz AroSly miał być wywalony przy mnie powiedzieli ze zostaje wywalony a okazuje sie ze w frakcjii dalej jest i nie będzie wywalany przez nikogo tylko taka bajeczka zebym nie pisał skargi dowiedziałem sie od osób z sapd o tym ze arosly jednak nie został wywalony.Dowody(koledzy to nie dowody): Owszem mam bodajze 4/5 filmow złączone w 1 z tsa i pewien film na gracza AnimaL bo oni na niego zawsze przymykają oko bo to są koledzy ze względu na widoczne tam logi administracyjne i inne rzeczy typu raporty zapytam sie czy mogę wstawić tu link do filmu czy dać komuś z zarządu GKF na prywatnej wiadomosci na forum?Jakie są Twoje oczekiwania wobec osoby oskarżonej?: Wywalenie AroSly AnimaL i zmiane lidera bo on na dobre tej frakcji nie wyprowadzi na dobre 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Do Ninjy problemu nie mam zadnego. Odnosnie dwoch panow wymienionych wyzej, odezwe sie niedlugo do kogos z GKFu na discordzie w celu wyslania paru rzeczy poniewaz widac na nich chat adm, reporty itp. No i jeszcze warto wspomniec o AroSly ktory otrzymal 2x mute oraz 1 zpj w ciagu 24 godzin podczas trwania zawieszenia i jedyne co to...no w sumie to nic mu nikt nie zrobil, co chyba nie jest zgodne z regulaminem GKFu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Arosly został wydalony z frakcji. Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 A to odnośnie Arosly cofam, ktoś mi powiedział że nadal jest i myślałem że to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Tak? a twoi pracownicy z sapd co innego mówią ^^ a wiesz co twoj animalek robi w trakcie sluzby? tez kazdego wyzywa jezdzi 300km/h po dwupasmowce i w kierowce offroad sie bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, darkrider napisał: Nie wiesz jak było to po co się wypowiadasz. Jechaliśmy z animalem i typ się w nas wjechał dlatego musiał przejechać kawałek offroadem nie nie kolego ja mam film ze speca od pewnego ziomeczka co robiliscie zobaczycie na filmie gdzie tu was typ taranowal ^^ nie ladnie klamac wszystko jest na filmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Wyślij na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, NinjSS napisał: Wyślij na PW. jezeli dostane na to zgode od zarządu GKF'u bo jest tam widoczny czat administracji i inne tego typu rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 To ja czekam, wracając do Skargi na mnie, nw jaki tu jest sens. Nikogo nie ma we frakcji po tej całej spinie. A na Animala tak jak mówiłem czekam tylko na dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 2 minuty temu, NinjSS napisał: To ja czekam, wracając do Skargi na mnie, nw jaki tu jest sens. Nikogo nie ma we frakcji po tej całej spinie. A na Animala tak jak mówiłem czekam tylko na dowody. nie ma z powodu zawieszenia tylko chyba xD rozumiem ze teraz probojesz sie bronic spoko 😜 zobaczymy czy to jak Darkrider mówił tylko ktos ich staranował bo tam tez darkrider z nim na g siedzial i smiesznie było wsumie ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AroSly.gg Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 I co Odrazu moze ty na lidera cxlowieku opanuj zie i nie kłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, AroSly.gg napisał: I co Odrazu moze ty na lidera cxlowieku opanuj zie i nie kłam. ty milcz przyjacielu toksyczny wlasnie podsylam wszystko krzysztofowi 😄 zobaczymy kto klamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzin Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) 14 minut temu, NinjSS napisał: To ja czekam, wracając do Skargi na mnie, nw jaki tu jest sens. Nikogo nie ma we frakcji po tej całej spinie. A na Animala tak jak mówiłem czekam tylko na dowody. Właśnie co do tego, ja dostałem "lote" za toksyczność, tylko w którym momencie byłem toksyczny? Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez TheBloodPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 2 minuty temu, TheBloodPL napisał: Właśnie co do tego, ja dostałem "lote" za toksyczność, tylko w którym momencie byłem toksyczny? bo arosly moze kazdemu matki wyzywac ale nikt nie moze sie nawet odezwac 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 a właśnie @NinjSS to dlaczego zbigniew nie został wyrzucony pomimo bana którego powinien dostac za afk na s2 prawie 17 min a dozwolone jest max 15 + toksyczność rowniez na tsie? jak "darl ryja" ze prawie mi sluchawki wywrocilo z krzeslem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 10 minut temu, AroSly.gg napisał: I co Odrazu moze ty na lidera cxlowieku opanuj zie i nie kłam. Zacznij trafiać w klawiaturę i stosować interpunkcje bo nie wiem o co Ci do końca chodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jaki ban? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 8 minut temu, TheBloodPL napisał: Właśnie co do tego, ja dostałem "lote" za toksyczność, tylko w którym momencie byłem toksyczny? Bo ty nikomu nie lizales d*py na ts, proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) @NinjSS powinien dostac bana jeszcze nie wiem czy dostał ale prosze cie prezent odemnie dla ciebie https://imgur.com/a/fqvZq7I jezeli ktos jeszcze proboje cwaniakowac to moge dac jeszcze na jakies 5 osob dowody :3 Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Expik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Rozwaliliście całą frakcje, jest tyle przez was kłopotów że matko boska... Myślisz, że łatwo jest się połapać? Może oddać Lidera Tb zobaczymy czy bd wstanie się połapać ze wszystkim 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, NinjSS napisał: Rozwaliliście całą frakcje, jest tyle przez was kłopotów że matko boska... Myślisz, że łatwo jest się połapać? Może oddać Lidera Tb zobaczymy czy bd wstanie się połapać ze wszystkim 😛 przede wszystkim zacznij myslec logicznie i ogarniac swoich ludzi? ty myslisz ze ja liderem nie byłem gdzie było po 400 osób byłem ale tu bym szczerze nie chciał bo wiekszosc ma +12/13 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) frakcja została jedynie rozwalona przez aroslyi'ego gdyby nie on linke by nie stracił lidera i gdyby nie on nie było by dzisiejszych i wczorajszych spin. i tak jak mowilem mam na prawie kazdego z sapd tyle materialow ze hoho ale zachowywuje je na zas jakby ktos mi cwaniakowal jak arosly Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Expik 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, NinjSS napisał: Rozwaliliście całą frakcje, jest tyle przez was kłopotów że matko boska... Myślisz, że łatwo jest się połapać? Może oddać Lidera Tb zobaczymy czy bd wstanie się połapać ze wszystkim 😛 Rozwalił to kolega o pseudonimie "mamniskieidaut" najpierw twierdząc że jesteśmy gdzieś na innym serwerze we frakcji A później wy wierząc mu w to co mówi że się nad nim wywyzszalem ( RANGA 3 WYWYZSZA SIE NAD RANGA 5-6 XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Ogarniać, co masz na myśli? Wypluwasz swoje żale o to, że jesteś współwinny całej dramie? Nigdy nie widzicie winy po swojej stronie, a powinniście... Zostawiam by GKF rozpatrzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondzin Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 A mi nadal nie odpowiedział XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi