Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 bo nie wie jak @NinjSS a czy powiedziałem ze nie wyzywałem? tez mu odpowiedzialem na kilka zaczepek ale zauwaz to gdy arosly przyszedl sobie o tak znow do sapd frakcja padla w 2 dni a wczesniej kazdy mial do siebie szacunek i sie kazdy lubil nie widziales tego? jakie fajne zgranie mielismy? kazdy ze soba siedzial kazdy byl dla siebie mily dla starszych i mlodszych ? a gdy arosly wbil z błotem to nagle siup 2 dni rip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Expik Odpowiedz Suviemu na wiadomość Prywatną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, NinjSS napisał: @Expik Odpowiedz Suviemu na wiadomość Prywatną a ty odpowiedz mi na wyzej zawarta wiadomosc w poscie i thebloodowi wyzej nademna ;3 odpowiedzialem suviemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) @Expik Sprawa wygląda tak, że po wydaleniu Linkego z Lidera frakcji, miałem pełną możliwość np. Wydalenia wszystki z SAPD i budowania od nowa całego community. Postąpiłem w sposób taki, że wolałem wydalić tylko osoby, które widziałem jak na siebie naskakiwały itd. @TheBloodPL to też do Cb. Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez NinjSS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PexOfficial Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, FuriaT napisał: Zacznij trafiać w klawiaturę i stosować interpunkcje bo nie wiem o co Ci do końca chodzi W tym momencie nie okazujesz współczucia osobie która aktualnie leży w szpitalu bez czucia w klatce piersiowej, jestem tutaj aby obronić AroSliego w tym czymś bo nie nazwe tego tak naprawde skargą poniewaz jest to w 95% kłamstwo, jestem dobrze obeznany w temacie jestem po rozmowie z 3 osobami i wiem że @FuriaT obraził wielokrotnie rodzine Arosliego tak samo pan @Expik ktory jest najbardziej zakłamaną osobą na scenie MTA, jak poczytamy troche opini na jego temat na Community mozemy zauwazyc opinie tzw. "Zakłamanego ekhem" FuiaT - Czemu obraziłeś AroSliego, czemu doprowadziłeś go do stanu w którym wtrącił mnie w skarge. Czemu wtrąciłeś sie, dotarło domnie nagranie autorstwa @AnimaL i moge śmiało stwierdzić iż jesteś prowokatorem całej sytuacji, zaczałeś że tak to nazwe go nękkać, nazwałeś jego mame której nie ma "k**wą z ulicy która modliła się aby poroniła takiego sk***ysyna jak AroSly" wyjaśnisz może nam swoją motywacje i słownictwo w jego strone? czemu jestes aż tak zakłamaną osobą? i po co to zrobiłeś. Expik - Witam cie ponownie nie ukrywam tego ze znam cie z niejednego community ponieważ jesteś opisywany jako najbardziej zakłamana osoba na scenie MTA, oczywiście na wszystko jestem w stanie zagwarantować ci to ze za to co zrobiłeś @NinjSS @Linke55 i @AroSly.gg nie pozostawie tego w tej sytuacji wypowiem sie w imieniu AroSliego który aktualnie leży w szpitalu po tym jak został skatowany przez Funckjionariusza Polskiej policji. Wyjaśnij nam Expik swoją motywacje prowokowania AroSliego do wyzywania, oraz samego wyzywania,odwalania,oznajmniania fałszywych informacji na jego temat. Opowiedz nam co cie do tego zmotywowało co takiego cie natchneło do tego aby doprowadzic łacznie ok. 5 osób do tego że teraz wręcz mają chęć przyjechac do ciebie i ze powiem to tak potocznie "rozjebac cie". *Podczas pisania tekstu nie jest na celu obrażenia lub jakiego kolwiek urażenia. jestem tu tylko poto zeby rozjasnic sytuacje administracji i Głównej Komisji Frakcyjnej. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, PexOfficial napisał: W tym momencie nie okazujesz współczucia osobie która aktualnie leży w szpitalu bez czucia w klatce piersiowej, jestem tutaj aby obronić AroSliego w tym czymś bo nie nazwe tego tak naprawde skargą poniewaz jest to w 95% kłamstwo, jestem dobrze obeznany w temacie jestem po rozmowie z 3 osobami i wiem że @FuriaT obraził wielokrotnie rodzine Arosliego tak samo pan @Expik ktory jest najbardziej zakłamaną osobą na scenie MTA, jak poczytamy troche opini na jego temat na Community mozemy zauwazyc opinie tzw. "Zakłamanego ekhem" FuiaT - Czemu obraziłeś AroSliego, czemu doprowadziłeś go do stanu w którym wtrącił mnie w skarge. Czemu wtrąciłeś sie, dotarło domnie nagranie autorstwa @AnimaL i moge śmiało stwierdzić iż jesteś prowokatorem całej sytuacji, zaczałeś że tak to nazwe go nękkać, nazwałeś jego mame której nie ma "k**wą z ulicy która modliła się aby poroniła takiego sk***ysyna jak AroSly" wyjaśnisz może nam swoją motywacje i słownictwo w jego strone? czemu jestes aż tak zakłamaną osobą? i po co to zrobiłeś. Expik - Witam cie ponownie nie ukrywam tego ze znam cie z niejednego community ponieważ jesteś opisywany jako najbardziej zakłamana osoba na scenie MTA, oczywiście na wszystko jestem w stanie zagwarantować ci to ze za to co zrobiłeś @NinjSS @Linke55 i @AroSly.gg nie pozostawie tego w tej sytuacji wypowiem sie w imieniu AroSliego który aktualnie leży w szpitalu po tym jak został skatowany przez Funckjionariusza Polskiej policji. Wyjaśnij nam Expik swoją motywacje prowokowania AroSliego do wyzywania, oraz samego wyzywania,odwalania,oznajmniania fałszywych informacji na jego temat. Opowiedz nam co cie do tego zmotywowało co takiego cie natchneło do tego aby doprowadzic łacznie ok. 5 osób do tego że teraz wręcz mają chęć przyjechac do ciebie i ze powiem to tak potocznie "rozjebac cie". *Podczas pisania tekstu nie jest na celu obrażenia lub jakiego kolwiek urażenia. jestem tu tylko poto zeby rozjasnic sytuacje administracji i Głównej Komisji Frakcyjnej. to chyba nie mnie slyszales bo na scenie mta to wiekszosc osob o mnie dobrze mówi XDD a co mnie obchodzi pobity arosly zasluzyl to zasluzyl lol nie będe tak toksycznej osobie współczuł wynajal cie jako prawnika zebys sie ladnie rozpisal i myslal ze cos zdzialasz? Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Expik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuriaT Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) 27 minut temu, PexOfficial napisał: W tym momencie nie okazujesz współczucia osobie która aktualnie leży w szpitalu bez czucia w klatce piersiowej, jestem tutaj aby obronić AroSliego w tym czymś bo nie nazwe tego tak naprawde skargą poniewaz jest to w 95% kłamstwo, jestem dobrze obeznany w temacie jestem po rozmowie z 3 osobami i wiem że @FuriaT obraził wielokrotnie rodzine Arosliego tak samo pan @Expik ktory jest najbardziej zakłamaną osobą na scenie MTA, jak poczytamy troche opini na jego temat na Community mozemy zauwazyc opinie tzw. "Zakłamanego ekhem" FuiaT - Czemu obraziłeś AroSliego, czemu doprowadziłeś go do stanu w którym wtrącił mnie w skarge. Czemu wtrąciłeś sie, dotarło domnie nagranie autorstwa @AnimaL i moge śmiało stwierdzić iż jesteś prowokatorem całej sytuacji, zaczałeś że tak to nazwe go nękkać, nazwałeś jego mame której nie ma "k**wą z ulicy która modliła się aby poroniła takiego sk***ysyna jak AroSly" wyjaśnisz może nam swoją motywacje i słownictwo w jego strone? czemu jestes aż tak zakłamaną osobą? i po co to zrobiłeś. Expik - Witam cie ponownie nie ukrywam tego ze znam cie z niejednego community ponieważ jesteś opisywany jako najbardziej zakłamana osoba na scenie MTA, oczywiście na wszystko jestem w stanie zagwarantować ci to ze za to co zrobiłeś @NinjSS @Linke55 i @AroSly.gg nie pozostawie tego w tej sytuacji wypowiem sie w imieniu AroSliego który aktualnie leży w szpitalu po tym jak został skatowany przez Funckjionariusza Polskiej policji. Wyjaśnij nam Expik swoją motywacje prowokowania AroSliego do wyzywania, oraz samego wyzywania,odwalania,oznajmniania fałszywych informacji na jego temat. Opowiedz nam co cie do tego zmotywowało co takiego cie natchneło do tego aby doprowadzic łacznie ok. 5 osób do tego że teraz wręcz mają chęć przyjechac do ciebie i ze powiem to tak potocznie "rozjebac cie". *Podczas pisania tekstu nie jest na celu obrażenia lub jakiego kolwiek urażenia. jestem tu tylko poto zeby rozjasnic sytuacje administracji i Głównej Komisji Frakcyjnej. jak juz piszesz z fake konta to pisz nie z tego z ktorego pisales powrot do SAPD jako arosly XDDDDDDDDDDDDDDDD *Podczas pisania tekstu nie jest na celu obrażenia lub jakiego kolwiek urażenia. jestem tu tylko poto zeby rozjasnic sytuacje administracji i Głównej Komisji Frakcyjnej. Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez FuriaT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PexOfficial Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, Expik napisał: to chyba nie mnie slyszales bo na scenie mta to wiekszosc osob o mnie dobrze mówi XDD a co mnie obchodzi pobity arosly zasluzyl to zasluzyl lol nie będe tak toksycznej osobie współczuł wynajal cie jako prawnika zebys sie ladnie rozpisal i myslal ze cos zdzialasz? ty sie chłopie prosisz sie o probleml że tak powiem potocznie, zadziałam to ja zaraz na ciebie chłopaku jak zaczne wyciągać smrody na mój temat i wylecisz stąd z permem BMA, i to ty teraz pokazałeś swoją toksyczność. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) @FuriaT przyjacielu ty moj jaki ty uwazny jestes haha dzieki wstawiam ssa @PexOfficial Jako dowód fake konta gracza arosly który sie broni 2 kontem XDDDD https://imgur.com/a/MG0GNWn Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Expik sss 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, PexOfficial napisał: ty sie chłopie prosisz sie o probleml że tak powiem potocznie, zadziałam to ja zaraz na ciebie chłopaku jak zaczne wyciągać smrody na mój temat i wylecisz stąd z permem BMA, i to ty teraz pokazałeś swoją toksyczność. no i sam sie przyznales ze fake konto masz XDDD gz for u 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PexOfficial Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 jak byś nie zauwazył tam jest like pozostawiony 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, PexOfficial napisał: jak byś nie zauwazył tam jest like pozostawiony 😉 ojoj a fake konto to co ? ;3 "jestem w obronie aroslyi'ego XDDD" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 "ja bym sie chetnie wypowiedzial ale nie moge XD zure familia hil daiteke, txakurra arosly"- @FuriaT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Odnoście Aroslegie to nie jest teraz jego Fake konto, ponieważ Arosly władował się w duży syf i niebiescy panowie go zwineły na 48h Zapewniam, że to nie on pisze 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 co mnie jego syf interesuje on pisze z tele czy coś nie interesują mnie jego kryminalistyczne sprawy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) - Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Expik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jak dajesz dowody na kogoś fajnie by było jakby było słychać również twoje wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PexOfficial Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 w tym momencie Expik pokazujesz jak bardzo nie dorozwiniętą osobą jesteś i reprezentujesz swoją osobe tzw. "Zakłamana aka ExpikoMadritoNieMyjoZębów" odejdz chłopczyku od komputera i odetchnij prawdziwym światem, wyjdz na dwór znajdz kolegów i zapewniam cie że w tym momencie pokazales tylko jak bardzo probujesz ud***ć @NinjSS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @PexOfficial idz z tym fake'iem i wbij na swoje konto arosly 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PexOfficial Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Fake to jest ten twój cały tatrzyk masz ból d*py o wydalenie z SAPD i tyle w temacie, chłopczyku oderwij sie od komputera i zacznij myślec logicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, PexOfficial napisał: Fake to jest ten twój cały tatrzyk masz ból d*py o wydalenie z SAPD i tyle w temacie, chłopczyku oderwij sie od komputera i zacznij myślec logicznie. zarzuce jeszcze raz ptego pieknego slicznego ssa ktory udowadnia ze jestes fake kontem 🙂 " W tym momencie nie okazujesz współczucia osobie która aktualnie leży w szpitalu bez czucia w klatce piersiowej," sam sobie wspolczujesz rozumiem? nie powinienes byc teraz w szpitalu i walczyc? lub jak to ninja za ciebie zareczyl ze cie zwineli na 48h? 2 inne wersje mmm ciekawie XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) z tego co widze i slysze to arosly juz sie od komputer oddalil i skonczyl na dolku albo z brakiem czucia w tym tlustym bebnie (sa rozne historie), ja wole tak nie skonczyc wiec zostane przy pc a i jak tam pc na dolku albo w szpitalu? Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Expik wsm jaki arosly przeciez to ty czyli jedna osoba XDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PexOfficial Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Fake kontem to ty chłopczyku jesteś 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PexOfficial Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, Expik napisał: z tego co widze i slysze to arosly juz sie od komputer oddalil i skonczyl na dolku albo z brakiem czucia w tym tlustym bebnie (sa rozne historie), ja wole tak nie skonczyc wiec zostane przy pc udowadanisz w tym momencie po raz kolejny swoją toksyczność. po co wyzywasz dzieciaczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, PexOfficial napisał: udowadanisz w tym momencie po raz kolejny swoją toksyczność. po co wyzywasz dzieciaczku. teraz to ty wyzywasz "dzieciaczku" ;3 jeszcze raz ci dac tego ssa? czy pokroplic ci oczka przed okulistą ? hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi