Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na nowego lidera SAPD ninja.exe

Expik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Expik 
Nick oskarżonego: Ninja.exe
Do której frakcji należy oskarżony: SAPD
Powód napisania doniesienia: faworyzacja
Dokładny opis sytuacji: po wyrzuceniu Linke55 z lidera sapd zaczely robic sie dramy na początku na discordzie  z czego Gracz AroSly czy jakos tak najwiecej mial do powiedzenia i powyzywania  wbiłem  na tsa zaczeły na mnie leciec obelgi na początku AroSly powiedziałem ze tez swiety nie jest wiec niech nie wyzywa kazdego a on do mnie cos tam "zamknij pizde kiepie" czy jakos tak  no i okej ja go kilka razy wyzwałem i zostałem wydalony z frakcji wraz z @FuriaT @TheBloodPL i jeszcze 1 osobą za działanie na szkode frakcji z czego furiat dostał kicka za to ze powiedzial ze linke pisał podanie do sapd na innym serwerze  a ja za toksyczność pod pretekstem działanie na szkode frakcjii. zostałem usunięty z discorda podobno Gracz AroSly miał być wywalony  przy mnie powiedzieli ze zostaje wywalony  a okazuje sie ze w frakcjii dalej jest i nie będzie wywalany przez nikogo tylko taka bajeczka zebym nie pisał skargi dowiedziałem sie od osób z sapd o tym ze arosly jednak nie został wywalony.
Dowody(koledzy to nie dowody): Owszem mam bodajze 4/5 filmow złączone w 1 z tsa i pewien film na gracza AnimaL bo oni na niego zawsze przymykają oko bo to są koledzy  ze względu na widoczne tam logi administracyjne i inne rzeczy typu raporty  zapytam sie czy mogę wstawić tu link do filmu czy dać komuś z zarządu GKF na prywatnej wiadomosci na forum?
Jakie są Twoje oczekiwania wobec osoby oskarżonej?: Wywalenie AroSly AnimaL i zmiane lidera bo on na dobre tej frakcji nie wyprowadzi na dobre 

• Like 2
  • Dzięki 1

Do Ninjy problemu nie mam zadnego.

Odnosnie dwoch panow wymienionych wyzej, odezwe sie niedlugo do kogos z GKFu na discordzie w celu wyslania paru rzeczy poniewaz widac na nich chat adm, reporty itp.

No i jeszcze warto wspomniec o AroSly ktory otrzymal 2x mute oraz 1 zpj w ciagu 24 godzin podczas trwania zawieszenia i jedyne co to...no w sumie to nic mu nikt nie zrobil, co chyba nie jest zgodne z regulaminem GKFu

• Like 3

Teraz, darkrider napisał:

Nie wiesz jak było to po co się wypowiadasz. Jechaliśmy z animalem i typ się w nas wjechał dlatego musiał przejechać kawałek offroadem

nie nie kolego ja mam film ze speca od pewnego ziomeczka co robiliscie zobaczycie na filmie gdzie tu was typ taranowal ^^  nie ladnie klamac wszystko jest na filmie

2 minuty temu, NinjSS napisał:

To ja czekam, wracając do Skargi na mnie, nw jaki tu jest sens. Nikogo nie ma we frakcji po tej całej spinie. A na Animala tak jak mówiłem czekam tylko na dowody.

nie ma z powodu zawieszenia tylko chyba xD rozumiem ze teraz probojesz sie bronic  spoko 😜  zobaczymy czy to jak Darkrider mówił tylko ktos ich staranował bo  tam tez darkrider z nim na g siedzial i smiesznie było wsumie ;3 

14 minut temu, NinjSS napisał:

To ja czekam, wracając do Skargi na mnie, nw jaki tu jest sens. Nikogo nie ma we frakcji po tej całej spinie. A na Animala tak jak mówiłem czekam tylko na dowody.

Właśnie co do tego, ja dostałem "lote" za toksyczność, tylko w którym momencie byłem toksyczny? 

Edytowane przez TheBloodPL
  • Like 1

Teraz, NinjSS napisał:

Rozwaliliście całą frakcje, jest tyle przez was kłopotów że matko boska... Myślisz, że łatwo jest się połapać? Może oddać Lidera Tb zobaczymy czy bd wstanie się połapać ze wszystkim 😛

przede wszystkim zacznij myslec logicznie i ogarniac swoich ludzi? ty myslisz ze ja liderem nie byłem gdzie było po 400 osób byłem ale tu bym szczerze nie chciał bo wiekszosc ma +12/13 lat

frakcja została jedynie rozwalona przez aroslyi'ego gdyby nie on linke by nie stracił lidera i gdyby nie on nie było by dzisiejszych i wczorajszych spin. i tak jak mowilem  mam na prawie kazdego z sapd tyle materialow ze hoho ale zachowywuje je  na zas jakby ktos mi cwaniakowal jak arosly

Edytowane przez Expik
  • Like 2
  • Haha 1

Teraz, NinjSS napisał:

Rozwaliliście całą frakcje, jest tyle przez was kłopotów że matko boska... Myślisz, że łatwo jest się połapać? Może oddać Lidera Tb zobaczymy czy bd wstanie się połapać ze wszystkim 😛

Rozwalił to kolega o pseudonimie "mamniskieidaut" najpierw twierdząc że jesteśmy gdzieś na innym serwerze we frakcji A później wy wierząc mu w to co mówi że się nad nim wywyzszalem ( RANGA 3 WYWYZSZA SIE NAD RANGA 5-6 XD)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.