Skocz do zawartości

[Odrzucam]Skarga na nowego lidera SAPD ninja.exe

Expik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, PexOfficial napisał:

Fake kontem to ty chłopczyku jesteś 😉 

Widze ze chyba nie wiesz co to fake konto skoro najpierw twierdzisz ze masz na niego brudy za ktore wyleci z permem a teraz twierdzisz ze jest faekiem? 

*Podczas pisania tekstu nie jest na celu obrażenia lub jakiego kolwiek urażenia. jestem tu tylko poto zeby rozjasnic sytuacje administracji i Głównej Komisji Frakcyjnej.

Edytowane przez FuriaT

Teraz, PexOfficial napisał:

a przypierdolić ci w zęby teraz czy zaraz?

pierwsze ubierz buty bo slisko na drodze jest i no zebys mi sie nie wywroicl tam w szpitalu czy tam na dolku za narkotyki ile juz siedzisz? grasz z nimi w sapd tam na dolku ? ;3

• Like 1

1 minutę temu, Expik napisał:

pierwsze ubierz buty bo slisko na drodze jest i no zebys mi sie nie wywroicl tam w szpitalu czy tam na dolku za narkotyki ile juz siedzisz? grasz z nimi w sapd tam na dolku ? ;3

Dawid nie jest powiązany z  zadnymi narkotykami i jeszcze raz tak spróbuj napisać na jego temat kolego a naprawde żle sie to skonczy dla ciebie

• Haha 3

Skarga zostaje odrzucona, jest NIE czytelna oraz pisana na jednym oddechu. Wplątujesz w skargę na lidera 5 innych osób. Robicie pod skargą jakąś rozmowę z kolegami oraz obrażacie się nawzajem. Następnym razem przy pisaniu skargi przemyśl ją aby była czytelna oraz nawiązuj tylko do OSOBY OSKARŻONEJ a nie 5 innych osób.

• Dzięki 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.