NeveR. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Na samym początku chciałbym powitać wszystkie osoby czytające owy wątek. Moja przygoda z MultiRPG zaczęła się 14.01.2019 r. od tamtego czasu poznałem wiele wspaniałych ludzi, z którymi mam kontakt do dzisiaj. Na serwerze miałem swoje wzloty i upadki, ale data 1.07.2019 r. zmieniła całkowicie moją rozgrywkę. Data dostania się na supportera, od tamtego czasu przeżyłem świetne 10 miesięcy w administracji z przerwą 1,5 miesiąca. Cieszę się, że tyle czasu było mi dane, na serwerze osiągnąłem dużo, oraz równie dużo przegrałem w kasynie XD. Tak jak każdy, chcę oznaczyć osoby, które najbardziej zapadły mi w pamięć: @xBartek. - chociaż już Cię z nami nie ma, to bardzo dużo Tobie zawdzięczam. Pamiętam jak wstawiłeś się za mną w momencie mojego awansu na ROOT'a, oraz to ty dałeś mi szansę powrotu, dziękuję za wszystko. @Inder00 @idk - wam dziękuję za szansę w administracji, za wszystkie awansy, oraz oczywiście za możliwość prowadzenia GKF'u. Życzę wam jak najlepiej, oby serwer pną się górę. @Suvi - więcej rzetelności, mniej domysłów, bo pamiętaj, że to co ktoś Ci powie, to nie zawsze jest prawda. Rzucanie oskarżeń bez jakichkolwiek dowodów to średnie zachowanie, powodzenia. @krzywy - kozaku, 20km, po kwarantannie lecimy do maca! XD @KrzysztoW - dziękuję Ci za rozmowy na tsku, prowadzenie GKF'u, wybierz kogoś dobrego na moje miejsce, i działajcie jeszcze lepiej niż działaliśmy do tej pory. @BumbleBee* - Bombel, również dziękuję Ci za mnóstwo godzin przegadanych na tsie, hejuwa, kontakcik jest. @Adamiec - no co mogę napisać, x godzin na tsk'u, Twoje śmieszne telefony, nagranie zostanie na zawsze, max'uj to konto w metinie, trzymaj się mordziaty. @BeNiUUU - rozmowy na tsie, wyzywanko dla fun'u, eluwinka. @Sebastos @papcio - gierki w cska, trzymajcie się, niech to SARA dalej działa jak działa, bo jest naprawdę dobrze! @Sztynksu - gierki w cska, pozdrów koleżanke, może Adamiec zadzwoni! @waha - toxicu! XD dzięki za wszystkie gierki w kanter strajka. @Linke55 - to co się z Tobą stało, no cóż, takie jest obecnie community, trzymaj się, liderem SAPD byłeś naprawdę dobrym. Na koniec chciałbym pozdrowić, oraz podziękować za współpracę wszystkim liderom oraz vliderom frakcji, biznesów. Mam nadzieję, że dla was praca ze mną to nie była katorga, życzę wam powodzenia z waszymi podopiecznymi. To chyba tyle, osobom, których nie oznaczyłem, a miałem kontakt również dziękuję za grę, może jeszcze kiedyś się zobaczymy, buziaki skarby! ❤️ 7 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeNiUUU Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 wkońcu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Teraz, NerE napisał: Idz serwerek robić 🙂 ? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 adijos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeamN Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Trzymaj sie Neverku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Trzymaj się ❤️ 😞 😘 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 JD elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linke55 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Trzymaj się Never fajnie że z Krzysiem ożywiliście GKF 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 o kruci mać, tego żem się nie spodziewał, trzymaj się wariacie, maja pozdrawia ciebie i buziaczki wysyła! Trzymaj się! Pamiętaj nie graj z lunkiem w csa bo zrobi 10 fragów! 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Żegnaj never, paa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waha Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 no siema toxic ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narina Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Trzymaj sie stary! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evenemencik Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJW Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Papa neverek! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Trzymaj się mordo mam nadzieję że jeszcze na jakimś serwerze się spotkamy bo byłeś naprawdę jako jedyny spoko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiec Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Trzymaj się kocie , na telefony po golfa się zgadamy ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_n00l Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 kiedys pogramy jeszcze w csa co? ;c papa misiu ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastos Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Pa misiaku ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Nara bq wracaj szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Bye bye 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Witam w gronie odchodzących 🤣 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Mam nadzieje że zagramy jeszcze w cs’a. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabkuS Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 O mnie misiu nie wspomnialeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi