Promil9876 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Witam w tym temacie chciałbym ogłosić konkurs o 400kk co trzeba zrobić aby wziąć udział? - zaobserwować mnie na forum - napisać za co mnie szanujecie 🙂 Macie na to 3 dni 🙂 Powodzenia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Sorry miałem włam ;/ Szanuje cię bo pracujesz w policji (Zarząd frakcji) Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez Pientacho 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 No mordeczko, znamy się 14 lat i raczej wiadomo za co ja cie mogę lubić, jesteś dobra mordeczka, super się z tobą gra 🙂 . ty nie stawiam tutaj żadnej faworyzacji, mam nadzieje że wynik konkursu zostanie podjęty dobrze. Życzę wszystkim powodzenia. Pozdrawiam, @Ementaler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla2005 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ja cię szanuje dlatego bo jesteś dobry liderem SAPD i Supporterem. I też dlatego bo dobrze się z tobą gra albo jak potrzebuje ktoś pomocy do ty mu jej udzielasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharpAir80 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Szanuję cię bo jesteś mega pracowity i dążysz do bycia leaderem SAPD. Ogólnie to jesteś spoko mordą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @Pientacho wygrywa poprzez wylosowanie. Zgłoś się do mnie jutro po odbiór nagrody. Dzięki każdemu kto wziął udział. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi