Polak Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Nadszedł ten czas, którego nikt nie chciał aby był, ale jest! Chciałbym Podziękować Zarządowi który zrobił tyle na serwerze, fajnie jak by gospodarka się poprawiła, i żebyście zrobili w końcu koszary dla PSP'ków. @Inder00, @idk, @Suvi Dzięki za wszystkie spędzone chwile na serwerze oraz na ts3. Inder00 więcej bindów na ts3, idk jedziemy w odwiedziny do Netta, Suvi życzę ci sukcesów na wszystki serwerach@NeveR. Dzięki za to ze byłeś fajnym kolegą z innej Frakcji@Francik za***iście prowadzisz Frakcje, oraz Road to Zarząd@Lady4K Road to Zarząd gz GKF@Izaa04 więcej bekania Road Zarząd@BumbleBee* Szkoda ze masz bana ale JD@xm3ku Wiesz gdzie sie widzimy!@Molak94 Skończ z tym AFKIEM!@IVVAN Lizodup j**any@dajspokuj timsuwki@jaros22 Road to Support oraz Zarząd PSP@matrxx503 Generlanie to jebiemy konfidentów (chodzi mi ze my a nie ze ciebie)@Pablo_Escobar Pozdrawiam@Sonicki Prowadź samce dalej@ruciox Generalnie to cie Jebać Pecie Kogo nie oznaczyłem przepraszam jest was za dużo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 nie 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Registus2 Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Bye 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolusiov1 Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Trzymaj się mordko wruć kiedyś 🙁🙁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaros22 Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Wiesz co support może i tak ale zarząd PSP nie wiem raz byłem na próbie i wyleciałem z OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Nara Wracaj szybko ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrxx503 Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Jebać Jebać i się nie bać papatki byczku jak cos to mozemy sie spotkac na ts3 ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 12 minut temu, xm3ku napisał: Wiadomka dzisiaj o 19 się widzimy, kontaktcik jest ! Na serwie i ts3 (wiecej pw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 4 minuty temu, matrxx503 napisał: Jebać Jebać i się nie bać papatki byczku jak cos to mozemy sie spotkac na ts3 ❤️ Jasna sprawa ts3 zawsze.. ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 @Jeste_Z_Polski szkoda że ziomek odchodzisz znamy się z innych serwerów i aż mi się łeska w oku kręci że ty odchodzisz pamiętaj zawsze będziesz moim kumplem i mam nadzieję że jeszcze kiedyś powrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolusiov1 Opublikowano 9 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 @Jeste_Z_Polski No to za***iście mordko będzie grane 😀😀😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 @TurboWojtek no i po prawie roku POWRACAM 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 36 minut temu, Jeste_Z_Polski napisał: @TurboWojtek no i po prawie roku POWRACAM 🙂 no i o to chodzi wracaj do nas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi