NegativE Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Co tu się dużo rozpisywać, na serwerze spędziłem mile czas, ale nie chce mi się aktualnie pykać w MTA jak kiedyś, może jeszcze wrócę. Chcę oznaczyć kogo najlepiej zapamiętałem @FalloutPlayGames - Dzk za gierke, kontakt mamy ciągle @LiLAstra - Dzięki misiaku za wszystko, kontakt Discord masz jak coś @typowy - Dzięki ceju za gierke, gz suppa... w końcu zasłużyłeś 😄 Jak coś to discord @papcio - Chodz po moim odejściu tyłek coś nie ten teges, aż mnie ty/lub seba z listy zasłużonych wywalilście w SARA, ale trudno 😕 Powodzenia w dalszym prowadzeniu frakcji i dzięki za akcje na discordzie @Sebastos - Dzięki za wszelkie bekowe akcje na serwerze, leć po ROOT'a @noth1ng* - Dzk za all akcje na serwie i gierki w CS'ka @IVVAN - Dzięki za pogodanki na tsie I wszystkich, jeżeli o kimś zapomniałem to pisajta 😛 Do kiedyś. Jak ktoś by chciał pograć w FiveMa, Lola itd. To macie tu mojego Discorda - Killer4321PL#6611 Edytowane 10 Maja 2020 przez Reporter 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiLAstra Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 @Reporter papa Misiaku kontakt jest ZAWSZE na discordzie trzymaj się 👋 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 3maj sie 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typowyk Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Papa Kochanie ❤️ Zawsze pamiętaj #SARATOKOXY #SARATOMISIAKI 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Nara Trzymaj się i wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Papatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falloutini Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 trzymaj się mordo 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 12 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 O cholera dzieki za bekowy egzamin w sara. 3maj sie xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi