Arguś.exe Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) Na wstępie mówię że nigdy nie zapomnę czasu spędzonego na serwerku. Mega mi się tutaj grało ale czas na zmiany. (Jeżeli kogoś nie oznaczyłem to sorrka) @Inder00 Leniu weź się w końcu za serwer, i nie spóźniaj się więcej 5h z eventem @idk Gdy by nie ty to bym UB nie miał kozak jesteś nie zmieniaj się @Izaa93 Może kiedyś zrozumiesz że człowiek zasługuje na 2 szanse ( legenda głosi że możliwe) @KrzysztoW Jak widzę że w zarządzie jesteś to uśmiech mam na twarzy 🙂 Nadajesz się do tego jak W E E D do palenia @Smallspy. Nie miałem okazji bliżej poznać ale ,, wy też do szymaniuka?" to hit @T0MEO Fajne RP się z tb odgrywało nigdy nie odmówiłeś piękny jesteś nie zmieniaj się @Szymaniuk to samo co u kolegi wyżej, mega postawa mam nadzieje że się jeszcze spotkamy @Promil9876 kozak z cb powodzenia w dalszej drodze na serwerze, awansu życzę ❤️ @Dzinger, @IdusTV gdyby nie wy nie było by pogrzebów parafii dziękuje panowie ❤️ @Klaudiiia piękna jesteś mama KC nie zmieniaj się, tata ci kupi kotka zobaczysz ❤️ @Wojtini69, @patrio123, @MeFiuFiu najlepsi jesteście k**a zawsze można było na was liczyć, powinniście być szefami tych SAPD (dla mnie i tak jesteście) @DonCaprio Szkoda że cię wyje**li ale życie 😞 widzimy się w lepszym miejscu, Wracaj szybko ziomeczku! @Michael_Zadymkov @Kosin__n @hahaguma @FRANEK @Kizzy @Patryk9817 (lodomira, ivana, mietka, nmg oznaczyć) ogl to dziękuje wam mordeczki za to wszystko poznałem was na serwerku i tego nie żałuje. Cały okrągły stół, dzięki za mega RP! Zostaje jeszcze na parę dni i chce je wykorzystać jak najlepiej PARAFIA NA ZAWSZE I PAMIĘTAJCIE JC , JM ŻYCIEM! KC WAS NIE ZMIENIAJCIE SIĘ! Edytowane 27 Maja 2020 przez johnny sins 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Zapamiętam akcje „ do szymaniuka „ ❤️ Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Trzymajta się mordeczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANEK Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 dzieki argo i dzieki parafia <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiiia Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Piękny jesteś, nie zmieniaj się, kc ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Nara 3maj sie :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrio123 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Argo zawsze w serduszku ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymaniuk Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Hah za***iste RP były robione trzymaj się 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Dzięki, trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeFiuFiu Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_Zadymkov Opublikowano 29 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 PDW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi