Ambroo Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 (edytowane) Siemka odchodzę z multi z powodów których tu nie będę pisać ale chce wymienić parę osób które zostano mi w pamięci : @Inder00 Kozak serwer powodzonka i aby się serwer dalej rozwijał. @Sebastos dzk za szanse w SARA. @Francik dzk za szanse w PSP . @Sonicki dzk za szanse w SAMC. @MDeath dzk za szanse w fabryce aut . @Tasioreg Najlepszy support ❤️ . @Asylumek Naj YT <3. @ORG Los Vagos ❤️ . No i pozdrawiam wszystkich adminów których wkurwiałem i co robili rapsy ❤️ I oczywiście @Richardo pozdro dla cb :). @evenement ❤️ kc. Edytowane 1 Czerwca 2020 przez Ambroo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoWy321 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 ,,Cytując gothica jedna bestia mniej'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumpcio Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 eluwa.;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrxx503 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 kurwa byku ty odchodzisz i wracasz co ty ziomek odpierdalasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ZIIOLO Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 eldorado 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambroży Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Odbanujcie mi te konto xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi