HaXoWy321 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) siema mam dla was konkurs! Aby wziąć udział musisz wykonać zadania poniższe 1. Napisz wiersz związany z administracją z MultiRPG. Wiersz nie może zawierać słów które obrażą administracje. 2.Wiersz może mieć max.10 linijek.! 3. W wierszu muszą być słowa takie jak: spoko , siepomaga , AFK! Wyniki w piątek (czyli dziś) o 17.30! Możę tylko max.1 os wygrać ten konkurs,Najlepsze wiersze wybiore.Zwycięzcy muszą sie do mnie na forum zgłosić! POZDRAWIAM! Edytowane 6 Czerwca 2020 przez HaXoWy321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoWy321 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Najlepiej będzie jak napiszesz link lub nazwe do strony gdzie mozna losowac zwyciezców! WTEDY SZANSA ZWIEKSZONA NA WYGRANA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryjek Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Siema siema jestem Seba i papciowi na AFK'u polewam Lubie spoko mordki ale bez koronki No chyba że mają SPOKO korzonki No i oczywiście bez golonki Ponieważ jestem spoko mordą To sobie pomogę fajnym mordkom Ponieważ czasami hajs d*pą mi wychodzi A że nie mieszkam w łodzi to mi się powodzi A że zarabiam całkiem spoko na tych lawetkach to wplotę w ten język jedno słowo: SIEPOMAGA spoko mordkom ❤️ P.S poetą to ja nie jestem i nie będę więc proszę o wyrozumiałość ❤️ EDIT:Poproszem nagrodę xD Edytowane 5 Czerwca 2020 przez lewy_123 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uno. Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Siema siema jestem Uncun. Widze AFK na duty pisze rapsa. Wszystkie frakcje są SPOKO ale sara jest najlepsza! Widze Sebe widze papcia i zakładam sobie kapcia. Jak tarnicki pisze weź mi pożycz a ja mówię SIEPOMAGA i mu daję. Jak idę na pizze to tylko do dagrasso a jak chodzi o administracje to Dongrasso. Inder inder daj admina będę grał i rapsy wbijał. Krzysiu kozak z niego ziomek, nie odwalaj będzie dobrze. Niby iza z matiza a ostatnio widziałem ją w amg Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Bazinga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryjek Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Wyniki 17:30 więc i tak wygrałem hehe bo napisałeś 17:34 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwoneczek Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoWy321 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Przepraszam za to że tak długo ale to nie ważne! Edytowane 6 Czerwca 2020 przez HaXoWy321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoWy321 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zwycięzcą tego konkursu jest @lewy_123 dlatego bo najbardziej się rymował ze wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryjek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 @HaXoWy321 zgłosiłem się do cb wczoraj na forum i do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoWy321 Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Juz otrzymales nagrode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi