Kris. Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Frakcja do której należysz : SAPD Nick : Kris123 Powód : No to tak dostałem zawieszkę od @NinjSS ponieważ byłem nie miły lecz nie wiedziałem że to co mówiłem może obrazić. Przeprosiłem go lecz wiem że przeprosiny to nie wszystko więc chciałbym chociaż 1d zawieszenia. Przemyślałem swoje zachowanie i stwierdziłem że bardzo się postaram nie obrażać nikogo . Typ kary ( zawieszenia etc.) : Zawieszenie Coś od siebie : Proszę mnie zrozumieć, i jeszcze raz przepraszam ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Dostałeś zawieszenie z kilku powodów, które się zebrały w parę dni. Wkurwiałeś współpracowników itd, ale sytuacja, która wystąpiła dzisiaj na powtórce akademii, gdzie po 1 nie powinno cie byc, po 2 Odwalać przy Cadetach xD? Wiesz doskonale o tym, że nie jestem sztywnym człowiekiem, ale trzeba umieć rozróżniać sytuacje. Pośmieszkować i podważać moje zdanie możesz, gdy nic się dzieje a nie na takim zebraniu/szkoleniu itd. 3 dni to idealna kara na wyuczenie się gdzie możesz "odwalać". 3maj się cieplutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi