L0kal. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) Nick : L0kal. SID : 57633 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAPD Ranga posiadane we frakcji: Police Officer II powód : Niestety odchodzę z SAPD z powodu braku czasu. Będzie mi brakowało niektórych osób z SAPD ale cóż takie życie. Może gdy serwer będzie istniał to za kilka lat napiszę podanie. Na koniec chciałbym pozdrowić: @TOMEO(dzięki, że mnie wybrałeś w podaniu, fajny masz głos 😄 ) @Klaudiiia(fajnie z toba się nocki robiło :D) @Promil9876 (ocaliłem cię jak chciales popełnić samobójstwo haha będę to pamiętał..) @kurw4leh(dzięki za wsparcie w trudnej dla mnie sytuacji) Nie wiem czemu, ale z jakąś trudnością to pisze.. Dobra to na tyle hej! Będzie mi Was brakować ❤️ Edytowane 9 Czerwca 2020 przez L0kal. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKacpinPL Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evenemencik Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRWS_YT Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Trzymaj się 🙂 Edytowane 10 Czerwca 2020 przez TRWS_YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi