Skocz do zawartości

Skarga na Mafixxx720

vespa velutina
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: |PSP|Hornet

Nick pracownika na którego jest skarga:  Mafixxx720 

Za co jest skarga: Stoi na czerwonej linii moja tesla i nagle jest ona na pp za 1kk jako pojazd uszkodzony a jego stan uszkodzenia to jest tylko i wyłącznie silnik dlatego jak dla mnie kolega się nudził nie było co zabierać i wymusił sobie uszkodzony pojazd poza tym w taryfikatorze jest rozwalony a uszkodzony oznacza to że nie jest kompletnie rozwalony rozumiem że pisze skargę o śmieszne 1kk ale jest to irytujące i pewnie więcej osób w SARA tak robi lub właśnie on miał takich przypadków więcej. Czyli moim zdaniem w konkluzji wymuszona kara 

Dowody w postaci ss: https://imgur.com/a/7SEdvuY

• Like 1

2 minuty temu, dajspokuj napisał:

totalne 2headowskie myślenie, jest to serwer rpg i holuja auta, które stoją rozwalone albo powyżej 24h XDDDDD

a chcesz mieć lagi na serwerze SARA powinno się dziękować bo dzięki nim nie ma lagów i na IE X ileś lub górnik próbują usunąć lagi serwerowe w tym miejscu

• Like 1

12 godzin temu, dajspokuj napisał:

to wtedy auta powinny iść do przecho XDDD

Jak auta szłyby do przecho większości osób by w ogóle odbiło ponieważ każdy zostawiałby pojazdy na środku drogi (ponieważ po co jechać schować pojazd do przecho jak i tak ktoś ci je tam zabierze ). Skutkowało by to tym że  we frakcji SARA nikt by nie chciał pracować bo 1/5 naszej wypłaty to odholowanie pojazdów. A bez frakcji SARA były by większe lagi.

• Like 2
  • Haha 1

22 minuty temu, Hornet napisał:

wieksze lagi ? dobra nie mam nic do sary ale kary tego typu są wymuszane fest to jest nie potrzebne może nie bylo mnie stać żeby naprawic auto ? a on nie ma co zbierac w tym ls i bierze moje auto =

Z większymi lagami chodzi o to że jak jest za dużo aut to serwer się czasami laguje bo jest więcej elementów do wczytania . A tak wgl to nie ważne czy było cie stać czy nie na naprawę po prostu auto zniszczone to bierze i tyle. Jak chcesz zmienić regulamin zabierania aut idź do Sebastosa. Jeszcze jedno czasami na serio nie ma co zabrać i nikogo nie obchodzi kogo to auto jest np. porzucone  to  zabieramy .

• Haha 1

• papcio zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.