vespa velutina Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Twój nick: |PSP|Hornet Nick pracownika na którego jest skarga: Mafixxx720 Za co jest skarga: Stoi na czerwonej linii moja tesla i nagle jest ona na pp za 1kk jako pojazd uszkodzony a jego stan uszkodzenia to jest tylko i wyłącznie silnik dlatego jak dla mnie kolega się nudził nie było co zabierać i wymusił sobie uszkodzony pojazd poza tym w taryfikatorze jest rozwalony a uszkodzony oznacza to że nie jest kompletnie rozwalony rozumiem że pisze skargę o śmieszne 1kk ale jest to irytujące i pewnie więcej osób w SARA tak robi lub właśnie on miał takich przypadków więcej. Czyli moim zdaniem w konkluzji wymuszona kara Dowody w postaci ss: https://imgur.com/a/7SEdvuY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksr3 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 2 minuty temu, dajspokuj napisał: totalne 2headowskie myślenie, jest to serwer rpg i holuja auta, które stoją rozwalone albo powyżej 24h XDDDDD a chcesz mieć lagi na serwerze SARA powinno się dziękować bo dzięki nim nie ma lagów i na IE X ileś lub górnik próbują usunąć lagi serwerowe w tym miejscu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoliPL Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 12 godzin temu, dajspokuj napisał: to wtedy auta powinny iść do przecho XDDD Jak auta szłyby do przecho większości osób by w ogóle odbiło ponieważ każdy zostawiałby pojazdy na środku drogi (ponieważ po co jechać schować pojazd do przecho jak i tak ktoś ci je tam zabierze ). Skutkowało by to tym że we frakcji SARA nikt by nie chciał pracować bo 1/5 naszej wypłaty to odholowanie pojazdów. A bez frakcji SARA były by większe lagi. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 wieksze lagi ? dobra nie mam nic do sary ale kary tego typu są wymuszane fest to jest nie potrzebne może nie bylo mnie stać żeby naprawic auto ? a on nie ma co zbierac w tym ls i bierze moje auto = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoliPL Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 22 minuty temu, Hornet napisał: wieksze lagi ? dobra nie mam nic do sary ale kary tego typu są wymuszane fest to jest nie potrzebne może nie bylo mnie stać żeby naprawic auto ? a on nie ma co zbierac w tym ls i bierze moje auto = Z większymi lagami chodzi o to że jak jest za dużo aut to serwer się czasami laguje bo jest więcej elementów do wczytania . A tak wgl to nie ważne czy było cie stać czy nie na naprawę po prostu auto zniszczone to bierze i tyle. Jak chcesz zmienić regulamin zabierania aut idź do Sebastosa. Jeszcze jedno czasami na serio nie ma co zabrać i nikogo nie obchodzi kogo to auto jest np. porzucone to zabieramy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Odrzucam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi