Trafka Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Cześć, nadszedł i czas na mnie - osobą, które wymienie niżej, bardzo dziękuje za spędzony czas na serwerze: @KarwOO. siemka, tez skończyłes ale wracaj szybko 😛 @TOMEO - Bardzo dziękuje za szansę w SAPD, a zarazem przepraszam, za moją nikłą aktywność, przez co niestety nie zdałem egzaminów, bo byłem tylko na dwóch szkoleniach. @Wr77zer - Cześć, fajnie się jeździło na patrole ❤️ @Hiszpanek420 (Nie znam nicku na forum), również fajnie się jeździło, dzięki. @Promil9876 - Cześć, również dzięki za spędzony czas w frakcji. @DonGrasso - Dzięki za małą naukę w Frakcji xD @Skripex - Trzymaj się. @ChudyBYKK - cześć. @ujehany - elo. @smietana123 - powodzonka na serwie. @kawi - pozdro, i powodzonka. Może kiedyś wrócę :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Elo mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Trzym się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarwOO. Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 z fartem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi