KrisCorson Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Nick :KrisCorson SID :2589 z jakiej frakcji chcesz odejść :SAPD Ranga posiadane we frakcji:Sergeant 1 powód :Zaczne od tego że ta gra mi się przejadła myślałem że po urlopie dalej będę miał chęć grać w tej pięknej frakcji z super osobami . Gdy teraz próbuje zagrać lub nawet włączyć mta czuję niechęć do tej gry . @Linke55 @NinjSS dzięki że daliście mi wtedy szanse , @kurw4leh @Wojtini69 @IdusTV nigdy sie nie zmieniajcie . Dobra nie będę się dalej rozpisywał trzymajcie sie wszyscy i nigdy sie nie zmieniajcie . 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanKyo Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arguś.exe Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Byś @KrzysztoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi