Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA v2 czerwiec 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Graczol
Imie: Kacper
SID:41114
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Jasne

Ile minut masz na serwerze?: 29k około
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4-6 h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Dlaczego ja ? Może dlatego, że jestem osobą bardzo pomocną. Nie przeszkadza mi pomoc innym i nawet teraz staram się pomagać nowym graczom. Jestem raczej osobą pracowitą i poważną, lecz lubię również się pośmiać i pożartować z moimi kumplami. Umiem również słuchać starszej rangi i nie mam raczej z tym problemu. Nie mam problemu dogadywać się z graczami i raczej większość osób mnie lubi. Myślę, że gdybym dostał się do SARA  na pewno nie zawiódł bym nikogo i wykorzystałbym to w 110%. 
Coś o sobie:Siema, jestem Kacper, pochodzę z województwa Świętokrzyskiego z Kielc. Na co dzień uczęszczam do 7 klasy podstawówki i idzie mi całkiem dobrze. Jak wyżej wspomniałem jestem osobą wesołą rzadko miewam zły dzień, raczej staram się podchodzić do życia pozytywnie. Jestem osobą wyrozumiałą, potrafię zrozumieć każdy problem innych ludzi. Na serwerze jestem w stanie poświęcić większość swojego wolnego czasu, a że mieszkam na wsi nie mam go zbyt dużo, dlatego myślę że dziennie 6h. Jestem osobą stateczną, poważną , ale potrafię być również zabawny i wyluzowany. Nie jest mnie łatwo wyprowadzić z równowagi. Posiadam również kulturę osobistą przez co nie przeklinam za dużo . Tyle pozdrawiam ❤️ 

Nick: WojakV8
Imie: Patryk
SID: 19264
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście

Ile minut masz na serwerze?: 3303 min
Przeczytałeś regulamin?: tak "Laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP-9/10, Orto-9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Dziennie około 4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):  Ponieważ chciałbym pomagać graczom na owym serwerze w holowaniu itp aut i nie tylko. Zawsze słucham wyższych rang, i wykonuję to co mam wyznaczone do zrobienia na służbie. Nie łamię kodeksu ruchu drogowego.
Coś o sobie: Mam na imię Patryk, chodzę do 1 klasy szkoły średniej. Pochodzę z małej miejscowości w województwie lubelskim. Jestem kulturalną jak i też bardzo miłą osobą, umiem pracować w grupie/grupach. Bardzo lubię grać w gry typu MTA, CS GO, itp. 

Edytowane przez WojakV8

Nick: Nokes
Imie: Szymon
SID:17474
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam

Ile minut masz na serwerze?: 5362 min
Przeczytałeś regulamin?: Tak (
laweta to misiak )
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): dziennie +- 4 godziny
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem osobą zaradną, odpowiedzialną, i wykonuje powołane mi zadania. Mam dystans do siebie oraz poczucie humoru. Jeżeli dostałbym się do SARA ( na co liczę) , to na pewno bym nie zawiódł oraz wykonywał bym powołane mi zadania. Będę starał pokazać się z jak najlepszej strony jeżeli się dostanę.
Coś o sobie: Nazywam się Szymon mam 15 lat. Jak wyżej wspomniałem jestem osobą zaradną, odpowiedzialną oraz szybko nawiązuję nowe kontakty w nowym otoczeniu, zawsze staram się pokazać z jak najlepszej strony. Jako iż skończyłem szkołę podstawową to wybieram się do technikum jako technik pojazdów samochodowych - mechanik.

Pozdrawiam szefa jak i wszystkich pracowników SARA 🙂

Nick: ZombiKosc
Imie:Wiktor
SID:22639
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile minut masz na serwerze?:zależy ale około 4-6godz
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):5godz
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ponieważ byłem w pomocy drogowej na innych serwerach które upadły. bardzo lubię pomagać innym ludziom i jestem miły. znam troszkę komendy i jak odgrywać rp.
Coś o sobie:liczył bym o przyjęcie do frakcji ponieważ nie wywyższam się ani nie jestem dzieckiem które ma problem do całego życia liczę na rozpatrzenie pozytywne dziękuje i pozdrawiam .

Nick:eryl2
Imie:Eryk
SID:28051
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:ofszem

Ile minut masz na serwerze?:3500k
Przeczytałeś regulamin?:oczywiście laweta to misiak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):gram całymi dniami od 10 do 22 więc sie przydam napewno
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ chce aby miasta były czyste od porzuconych aut jestem miłą osobą

jestem pracowitą osoba a pozatym lubie takie klimaty,jestem pewny że bede spisywał się nienagannie i ta praca stworzona jest dlamnie będziecie zemnie zadowoleni i obiecuję że miasta będom  czyste od pożuconych aut i myśle że mogę bardzo się przydać w owej roli bo jestem zapalonym graczem w mta
Coś o sobie: Cześć jetem Eryk i mam 15 lat interesuje się kompami,robienięm grafik,robieńiem muzyki ,strimingiem gier też trenuje piłkę nożną lubie grać w gierki i interesuję się też autami mam nadzieje że się przydam i 

życzę wszystkim powodzenia 😉  .

Nick: MieszkoX
Imie:Mieszko
SID:58065
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Ile minut masz na serwerze?: 4918 min
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 2 do 5 godzin dziennie 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myśle że nadaje się do Frakcji , dlatego że chciałbym utrzymywać porządek w San Andreas . Jestem osobą która nie lubi nie porządku na ulicach itd. Jestem dość dobrym kierowcą więc sądzę że w miare kompetentnie będzie wyglądać moja praca 

Coś o sobie: Mam 15 lat , jestem dość odpowiedzialną osobą jak na swój wiek . Moim hobby/pasją są wyścigi samochodowe i jeżdżę na różnorodnych zawodach samochodowych . 

Edytowane przez MieszkoX

Nick: tiker_yt ( za 2 dni bedzie ! krejz )
Imie: Michał
SID: 6308
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Ile minut masz na serwerze?: prawie 11k
Przeczytałeś regulamin?: Tak, Laweta To Misiak ❤️
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-6h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Bardzo sdpodobała mi się ta frakcja. Jest ona bardzo ciekawa. A siedziałbym dużo na służbie bo i tak mi się nudzi. A tak to bym chociaż coś robił i się nie nudził!
Coś o sobie: Witam, jestem Michał. Mam 13 lat. Frakcja SARA mnie bardzo zaciekawiła, i chciałbym tam być! A przynajmniej bym się nie nudził na serwerze!

Jeżeli to czytasz to Życzę Ci miłego dnia!

❤️ KC SARA❤️ 

Nick:kotlet123
Imie:Kacper
SID:57019
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak

Ile minut masz na serwerze?:6074
Przeczytałeś regulamin?:Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):RP:7-10 Orto: 8-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):dla tego ja bo długo siedze na serwerze 
Coś o sobie: Mam na imie Kacper interesuje się motoryzacją

Nick:Da.rek
Imie:Bartosz pierdzibąk
SID:47994
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak

Ile minut masz na serwerze?:10500
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):dziennie 10h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ja dlatego że lubię oczyszczać lagi na serwerach i pomagać serwerowi kochanego idnera00 i oczywiście idka bardzo POZDRAWIAM {indera00,idka,papcia} i proszę o zrozumiane bo mam młody wiem -15 i jak coś mam na imię Bartosz Skowroński 
Coś o sobie:Jestem Bartosz Skowroński lat mam 15 kocham grać w mta multirpg grać też pomagać

Nick:kotlet123 Imie: Kacper Wiek:14 SID:57019 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Ile minut masz na serwerze?:6104Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):9-10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):dziennie 7h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ja dlatego że lubię oczyszczać lagi na serwerach i pomagać serwerowi kochanego inder00:Coś o sobie: Jestem Kacper mam 14 lat interesuje się motoryzacją oraz piłką nożną

Nick: DarkooYT
Imie: Karol
SID:64834
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Ile minut masz na serwerze?: 4088
Przeczytałeś regulamin?: tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): max 5godzin
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem nowy na serwerze MULTiRPG bardzo chcial bym pracowac w fakcji SARA
Coś o sobie: Mam 14 nazywam sie Karol i ostatnio bardzo spodobal mi sie serwer MULTIRPG

Nick: wypakuj
Imie: Michał
SID: 50180
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TAK

Ile minut masz na serwerze?:5254
Przeczytałeś regulamin?:TAK
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 3-5 godzin
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ lubię pomagać innym graczom Spędzam dużo czasu na serwerze. Grałem w dużo gier gdzie jeździłem lawetą i myślę że poradzę sobie na serwerze również. Przede wszystkim spędzam dużo czasu na serwerze.
Coś o sobie: Hej mam na imię Michał lubię grać w piłkę nożną. W wolnym czasie gram w gry takie jak csgo minecraft MTA. Dużo jeżdżę na rowerze.

LAWETA TO MISIAK

Edytowane przez wypakuj

Nick:Wypierpapierskamerze 

Imię: Karol

Sid: 55041

Czy posiadasz sprawny mikrofon?Tak

Czy posiadasz komunikator discord i TS3 tak

Ile minut masz na serwerze: 3000

Przeczytałeś regulamin?tak (laweta to misiak)

Znajomości RP/ Ortografii 0,10/8/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę 

3,2 godz bo mam braci starszych

Dlaczego ty 3 zdania 

Bo ja lubię lawety 

Będe  pomagał innym

I będę odgrywać rp

Coś o sobie: nazywam się Karol i mam 14lat a moje marzenie to zostać  w frakcji Sara.

Nick: Czasper
Imie: Kacper
SID: 43262

Ile minut masz na serwerze?: 3930
Przeczytałeś regulamin?: Tak "Laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): min 5h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Chciałbym dołączyć do tej frakcji ponieważ widzę ze jest dużo porzuconych aut.  Jestem aktywny i myślę że będę się nadawał do tej frakcji.  Zawsze chciałem dołączyć do tej frakcji i może mi się uda.
Coś o sobie: Jestem Kacper mam 15 lat mieszkam w województwie łódzkim, lubię piłkę nożną i grać w gry takie jak: csgo, Volorant, MTA. 

Nick: Nikooo
Imie: Tomasz
SID: 66475
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Ile minut masz na serwerze?: 437
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 3 - 5 godzin
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Swoją karierę we frakcjach PD doświadczam przez ok. 2 lata. Co prawda zrobiłem sobie lekką przerwę, ale mam nadzieje, że wszystko mi się przypomni. Aktualnie gram teraz na innym serwerku w NG.
Coś o sobie: Cześć, mam na imię Tomasz. Mam 14lat. Lubię słuchać muzyki czy oglądać różnego rodzaju flimy. Moim hobby jest motoryzacja co bardzo wręcz kocham. Charakter mam róży, nieraz jestem cichy i z nikim nie rozmawiam. Częściej jestem radosny i lubie rozmawiać z ludzmi i nawiązywać nowe kontakty. Zazwyczaj jestem dosyć poważny.

Edytowane przez Nikooo
  • Like 1

Nick : [MG]kajtosz

Imię : Kajetan

SID : 57879

Czy posiadasz sprawny mikrofon? : Tak, posiadam. 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz Ts3? : Tak, posiadam.

Ile minut masz na serwerze? : 11.000 minut.

Przeczytałeś regulamin? : Tak, Laweta to misiak

Znajomość RP ortografii : RP-7/10 ort-9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę realnie : 2-4 godziny dziennie

Dlaczego ty min.3 zdania : Ponieważ jestem uczynny i pracowity. Pracowałem we wszystkich pracach na serwerze i chciał bym spróbować  czegoś Innego uważam że to idealna chwila na rozpoczęcie przygody z frakcją SARA. Jestem w stanie podporządkować się pod polecenia graczy wyższych rangą.

Coś o sobie : Cześć, jestem Kajetan mam 16 lat jestem wytrwały w tym co robię a chcę zacząć pracę w danej frakcji możecie być pewni że nie będę chciał odejść po tygodniu pracy. Nie jestem kłótliwy nie zaczepiam innych graczy raczej wolę porozmawiać o problemie.Nie pracowałem w innych frakcjach i uważam że to odpowiedni moment by zacząć.

Nick:Szwagier9
Imie:Dawid
SID:52109

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak

Ile minut masz na serwerze?: 7578minut

Przeczytałeś regulamin?:Tak,"Laweta to Misiak,,

Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):około 3h a tygodniowo 15h

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ myślę że jestem osobą miłą przyjazną i z każdym się dogadam.Gram codziennie i lubię wykonywać pracę która polega na prowadzeniu lawety. Chciałbym wykonywać tą prace w realu. Pozdrawiam SARA ❤️

Nick:Kappa1321 

Imie:Mateusz 

SID:15

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak

Ile minut masz na serwerze?:17k

Przeczytałeś regulamin?:tak

Znajomość RP/Ortografii (0-10):8

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3-10h

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Umiem dobrze odgrywać rp w Sara jestem aktywny i dobrze sprzątam mapę z aut 

Coś o sobie:pozdrawiam zarząd 

Nick: JasioRadwan
Imię: Rafał
SID: 52237

Ile minut masz na serwerze?: 11217
Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście "Laweta to misak"
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): No ja myślę że 3/4 godzinki dziennie.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ja bardzo lubię jeździć po całej mapie.Jestem pracowity nie ma ze mną problemów.Kolega mi opowiadał jak tam jest fajnie i jak byłem u niego to mnie bardzo zafascynowało.
Coś o sobie:jestem zwykłym graczem  i lubię grać na tym serwerze więc chce się dostać bo mi trochę się nudzi a jak będę w saże to będzie mi się znowu grać. 

Nick: 1asd1
Imie: Patryk
SID: 35687

Ile minut masz na serwerze?: 12869
Przeczytałeś regulamin?: Tak "Laweta to misiak" 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 9/10h a tygodniowo 50-60
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem doświadczony, niestety miałem przerwę od serwera około miesiąca. Potrafie pracować w grupie i umiem opanowac emocje na tak dużym serwerze jakim jest multirpg. Nie muszę się uczyc poniewaz bardzo ogarniam SARA.
Coś o sobie: Mam na imię Patryk, pochodzę z województwa mazowieckiego, Dokładniej z Ostrołęki. Chodze do 8 klasy szkoły podstawowej, po zakończeniu roku bedę uczniem Liceum. W wolnym czasie gram w MTA lub CS:GO. Interesuję sie piłką nożną oraz jazdą na rowerze. Jestem osobą miłą, spokojną oraz kultularną.

Bardzo chciałbym się dostać ❤️

Edytowane przez 1asd1

Nick: FreakyYT
Imie: Bartosz
SID: 66411
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak, lecz mta nwm czemu mnie nie słychać
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: oczywiście

Ile minut masz na serwerze?: 645min na ten moment
Przeczytałeś regulamin?: tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):ok 3h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ chce spróbować czegoś nowego. Jestem zwarty i gotowy do pracy. Lubię pomagać ludziom
Coś o sobie: Jestem Bartek. Mam 15 lat. Bardzo lubię grać na komputerze w gry typu mta, Fivem itp. Moje umiejętności RP są na wysokim poziome. Byłem raz karany za akcje RP na serwerze Fivem. Nie byłem karany na tym serwerze. Jestem aktywny w trakcie ostatnich trzech dni mam przegrane ok 600 minut .Jestem bardzo pracowity. Z chęcią pomogę tej frakcji się rozwijać i być aktywny

Nick: NOK_Kujik
Imie: Jakub
SID: 26438

Ile minut masz na serwerze?: Aktualnie 9970 minut.
Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście "Laweta to misiak"
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):Zależy, ale teraz wakacje więc myślę, że do 8h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja? Ponieważ mam już w tym doświadczenie. Przez 1.5 miesiąca pracowałem w TSA. Znam komendy typu /S1, /S2, /S3, /S4. Niestety musiałem odejść bo sprawy prywatne wzywały ale to był tylko wyjątek. Od kilku dni zaczynał z pełną parą i ochotą grać. Potrafię rozegrać RP i dostosuje się do każdego polecenia. Wszystkie informacje na zebraniach zapisuję, więc nie ma szans, że czegoś zapomnę. Chciałbym jeszcze poinformować, że wykonywaną pracę będę robił z poczuciem obowiązku. Mam nadzieję, że potraktujecie moją apelację poważnie.
Coś o sobie: Mam na imię Jakub, pochodzę z okolic Poznania mam 16 lat. Jestem zapalonym graczem, który może poświęcić kilkanaście godzin dziennie na grę. Jestem odpowiedzialnym, sprawiedliwym i dobroczynnym człowiekiem. Potrafię zachować spokój, lecz nie ukrywam, że czasami się zdenerwuję. Podchodzę do tej apelacji w 100% na poważnie bo liczę na to, że się dostanę. A, i jeszcze jedno. Potrafię zachować dystans i w przypadku żartów podchodzę z przymrużeniem oka.

Pozdrawiam.

Nick: NarutoUzumaki_
Imie: Dawid
SID: 65001 

Ile minut masz na serwerze?: Aktualnie 6784, lecz z każdą minutką czasu jest coraz więcej.
Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście że tak
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Myślę że około 4-5 godzin dziennie co daje około 35 godzin tygodniowo.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Praca SARA według mnie jest bardzo fajną praca, i gdy o niej pomyślałem od razu chciałem w niej być, jestem osobą chętną do wykonywania obowiązków dla dobra serwera i lubię przyjmować nowe wyzwania. Myślę że jestem idealnym kandydatem do owej pracy. Również staram się w pełni przestrzegać regulamin.
Coś o sobie: Mam na imię Dawid chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej w małym miasteczku pod Radomiem. Moim hobby jest piłka nożna i komputer. Ogólnie jestem osobą kulturalną i miłą lecz niekiedy ponoszą mnie nerwy. Życzę wszystkim powodzenia i oczekuję na werdykt 🙂

Imię: Sebastian
Nick: sebus_14
Login: seba1227
SID: 63868
Serial: 3AFB777C7251E360CE332E4DDD27EFA2
Ilość minut na serwerze:3294
Wypisz swoje kary: zpj,
Coś o sobie: Witam, jestem Sebastian. Mam 14 lat. Lubie grac na MultiRPG 
 ( mieszkam w niemczech i moga byc jakies bledy )
Dlaczego Ty: Bo SARA jako frrakcja jest bardzo ciekawa i chcialbym tam byc
Dlaczego SARA: SARA tofajna frakcja dlatego chce tam byc. Posiadasz discord?: tak
Posiadasz TS3?: tak
Posiadasz sprawny mikrofon?: tak
List motywacyjny: Myślę, że się dostane! KC SARA

Nick:Kris99
Imie:Karol
SID:54514
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak ,posiadam 

Ile minut masz na serwerze?:Nie jestem w stanie powiedziec, ponieważ nie mam teraz dostępu do komputera, ale mam ich bardzo dużo (minut) Podam komuś na pv.
Przeczytałeś regulamin?:Tak

„Laweta to misiak"
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5/6 h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem wytrwaly, pomocny , miły i chętny do pracy. Bardzo lubię lawety i pracy na drodze. Lubię frakcje SARA ponieważ, jest ona ciekawa, najlepsza z wszystkich frakcji . Umiem bardzo dobrze odgrywać RP .
Coś o sobie: Siemka! Jestem Karol i mam 14 lat. Lubię lawety i bardzo lubię nimi jeździć. Jestem sympatyczną osobą z szacunkiem. Lubię jeździć na rowerze, hulajnodze i bardzo dobrze gram w piłkę nożną . Zaczynają się wakacje więc będę spędzał maksymalnie wystarczającego czasu na frakcje! Uwielbiam grać w MTA a szczególnie na tym serwie . Jestem zaradnym chłopakiem i pracowitym . Liczę na szanse, POZDRAWIAM wszystkich którzy chcą się dostać do SARA jak i wszystkich pracowników SARA!💓

Edytowane przez Kris99
Błąd wyrazowy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.