Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA v2 czerwiec 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:bartek3743
Imie:Bartek
SID:39986
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak,posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak,posiadam

Ile minut masz na serwerze?:9874minut
Przeczytałeś regulamin?:tak,przeczytałem
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):myślę,że od 4h do 5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ,miałem już styczność z tą frakcją A-SARA.Bardzo lubię odgrywać RP.Jestem dojrzały emocjonalnie, nie sprawiam problemów, jestem pogodny i nie wchodzę w konflikty z innymi graczami.

Coś o sobie:Mam na imię Bartek, mam 16 lat, mieszkam w województwie Lubelskim.Uczęszczam do technikum Logistycznego,interesuję się motoryzacją  głównie samochodami i motorami.Mam nadzieję,że się dostane,z poważaniem Bartek. 

POWODZENIA WSZYSTKIM😃😍

Nick:imol
Imie:Wiktor
SID:66470
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile minut masz na serwerze?:900
Przeczytałeś regulamin?:tak Laweta to misiak

Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):po 5
 godziny dziennie 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem miłym człowiekiem i wniosę dużo zabawy. Ponieważ jestem często aktywny na serwerze jestem zaangażowaną osoba która lubi pomagać innym w sprawach z autami. Potrafię zachować kulturę osobistą i dystans do siebie.
Coś o sobie:
Jestem Wiktor skończyłem szkołę podstawową będę szedł do technikum.

Nick: Nazwax
Imie: Ksawier
SID: 31521
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak 

Ile minut masz na serwerze?: 5500
Przeczytałeś regulamin?: Tak Laweta to misiak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP:7/10  ORT: 8,5/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4/5h dziennie

Dlaczego ty? (min. 3 zdania).

Jestem aktywnym, miłym i pomocnym graczem.

Jestem aktywny również w nocy przez co gracze by nie narzekali na brak tej frakcji w nocy 😄

Staram się być jak najlepszy-uczę się na błędach 🙂 

Coś o sobie:

Mam na imię Ksawier mam 16 lat, interesuje się nowoczesną motoryzacją i moim wymarzonym autem jest Dodge Challanger SRT hellcat w wersji redeye.

Gram na tym serwerze z przerwami jeszcze od 2019 (przełom listopada z grudniem) 

Chodzę do technikum samochodowego na kierunku kierowca mechanik.

Nick:bebsztyk6363
Imie:Mikołaj
SID:42388
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Oczywiście
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak

Ile minut masz na serwerze?:około 10k
Przeczytałeś regulamin?:Tak (Laweta to MIsiak)
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):32h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem bardzo zaangażowaną osobą która jest chętna do wykonywania takich prac jak SARA. Jestem osobą aktywną, przestrzegam przepisy, oraz nie odwalam tak jak taranuje czy coś takiego. Jestem osobą która stara się rozwijać jak i funkcjonalnie ale oraz w grze, jestem w stanie jakoś pomóc w rozwoju serwera jeżeli byłoby to konieczne. Posiadam ową mutację więc z tym też nie jest problemu. Także lubię poznawać nowe osoby robić coś, korzystać z prac serwerowych i pomagać albo karać innych ludzi, to zależy od charakteru osoby. Jestem zachwycony tą frakcją.będę pewnie tylko grać na sarze bo nudzi mi sie a chce być w jakieś frakcji.I byłem na innym serwerze w sarze więc już bardzo ogarnaim :))
Coś o sobie:Jestem Mikołaj mam 15lat pochodzę z Lubuskiego, na serwerze jestem od nie dawna, jestem osobą zaangażowaną spokojną, kulturalną i myślę, że nie będzie ze mną żadnych problemów. Moim hobby było od zawsze bawienie się przy komputerach, oraz jazda na motocyklach. Myślę, że przyjmiecie mnie cieplutko i dam sobie rady w nowej pracy. Oczekuję na werdykt. dlaczego ja ponieważ to był 1 jak i jedyny serwer na którym gram oprócz tego jestem miły dla wszystkich lubię pomagać ludziom chętnie pomogę dla sara lubie jeździć jako laweciarz jestem osobą kulturalną przestrzegam przepisów drogowych nie przeklinam mam nadzieję że się dostanę.
Jestem zwykłym chłopakiem ze wsi który lubi grać w gry komputerowe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.