orzechovsky Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Nick : orzechovsky SID : 28892 z jakiej frakcji chcesz odejść : SAMC Ranga posiadane we frakcji: Ratownik powód : Sprawy prywatne tak o Pożegnania lol: @Sanoxbert12 - Dzieki za egzamin i szanse we frakcji gosciu kocham cie ❤️ @xmartix - Najlepsza byłaś pamiętaj ja cie nie wkurwiałem @patrk - Ty to w ogóle za***iście LPR latasz tak trzymaj mordziaty @CHUDA - Kocham cie - tyle wystarczy ale kontakt mamy @Nostalclos - Ten co 3/4 czasu poważny siedzi ale i tak beka była robiona @Kruci_essa - jebie mnie na siano Nie wiem kto jeszcze kocham wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Widzimy się wariacie! Pozdro jebie cię na siano 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHUDA Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 😞 Wracaj jak najszybciej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanoxbert Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Czekamy na powrót ❤️ Nie zmienia się ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmartix Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Ojj ty moj ulubiony akademiku😆Wpadaj na ts❤️ Trzymaj sieee🥰 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaDeS_Rly Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Mordziaty mój 😞 I z kim będę rywalizować w rangach /Kabuto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechovsky Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Teraz, Black Reaper napisał: Mordziaty mój 😞 I z kim będę rywalizować w rangach /Kabuto 😞 z CHUDĄ walcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechovsky Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 1 minutę temu, xmartix napisał: Ojj ty moj ulubiony akademiku😆Wpadaj na ts❤️ Trzymaj sieee🥰 Będę wbijał skarbie ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechovsky Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 2 minuty temu, Sanoxbert12 napisał: Czekamy na powrót ❤️ Nie zmienia się ❤️ Wrócę wrócę, ale czas pokaże kiedy będzie to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanoxbert Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Teraz, orzechovsky napisał: Wrócę wrócę, ale czas pokaże kiedy będzie to możliwe Czekam 😒 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaDeS_Rly Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Byku czekam także na Twój powrót ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi