vespa velutina Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Nick : |PSP|Hornet SID : 50465 z jakiej frakcji chcesz odejść : PSP Ranga posiadane we frakcji: Starszy Strażal powód : Otrzymanie zawieszenia którego powodu praktycznie nie rozumiem + mam dość tego że większość osób (nie tylko z PSP) próbuje mnie usunąć z frakcji siłą Nie chce tego w ogóle pisać ale już tego za wiele. Bawiłem się dobrze i są osoby które nadal lubię z tej frakcji lecz nie ma to sensu jeżeli tak ma wyglądać mój spędzany czas na służbie 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaros22 Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) XD ZOSTAŁEŚ WYWALONY TO PO CO PISZESZ ODEJSCIE ???? Edytowane 3 Lipca 2020 przez jaros22 PRZEKLEŃSTWO 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Otrzymałem zawieszenie z tego co mówił Francik a tak wgl nie jesteś proszony do wypowiedzi 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 a ok nie ma sprawy mówisz coś robisz coś jeszcze innego wyraźnie usłyszałem zawieszenie a nie wyrzucenie ale ok ok 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi