Tomses Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) Nick : Tomses 😞 SID : 11208 z jakiej frakcji chcesz odejść : TSA Ranga posiadane we frakcji: Kierowca powód :Częste crashe gry które uniemożliwiają mi spokojnie pojeździć po San Andreas 😞 Po prostu muszę odejść, reinstal mta/gta sa nie pomógł. Aktualizacja sterowników nie pomogła, i nie wiem co mam zrobić 😞. Dodam tyle, że crashe występowały tylko jak jeździłem na taxówkach więc może być wina jakiś modeli czy coś. Edytowane 3 Lipca 2020 przez Tomses 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ementaler Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 No cóż, akceptuje 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 @KQBA Ty no nw wiesz co to podmianka ? ma pomienionego premiera taxi lub coś innego i przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 ale sam sobie może podmienić ty masz łeb wgl XD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomses Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 @KQBA Dałem podejrzenie, że przez modele ja nie wiem przez co to jest, bo posiadam najnowsze aktualizacje sterowników a jak chcesz dalej odpowiadać to proszę pisać na PW a nie robić off topicu Przepraszam za wtrącanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi