TRWS_YT Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Nick : TRWS_YT SID :64105 z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji: 2 powód : Przejscie do innej Frakcij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjoona Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Papatki wariacie 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Siemson 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRWS_YT Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 4 minuty temu, pjoona napisał: Papatki wariacie 😞 Do zobaczenia byku spotkamy się jeszcze na pewno gdzieś albo na Giełdzie jak bd robił audycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 @TRWS_YT odchodzisz z SARY i masz 7 dni blokady na pisanie podania do innej frakcji a ty już do PSP XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRWS_YT Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 (edytowane) 6 minut temu, Hornet napisał: @TRWS_YT odchodzisz z SARY i masz 7 dni blokady na pisanie podania do innej frakcji a ty już do PSP XD Waricik gadałem z Francik powiedziałem co jest V ze wracam dopiero 16 Sierpnia a napewno chce napisac podanie powiedział żebym napisał podanie bo on bd sprawdzał dopiero 17 Lipca xD więc napisałem Edytowane 4 Lipca 2020 przez TRWS_YT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi