Mirage Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 (edytowane) ( Ddam ze serwer mi sie nudzi ) Siema moja nie wiem czy ostateczna ale chciałbym wszystkim podziękować za c te 9 miesięcy fajnych odwalan i pobytow frakcjach, organizacji . Też mi się nie chce gracć przez tego bana i odwaalanie niektórych w administracji i mnie to poprostu irytuje .Zbierałem mój majątek długo ale stracilem rtoche z niego 😕 glownie przez bana stracilem okolo 1kkk. Nie tylko o to chodzi ale , o odejscie większej ilości osob z serwera i to podburzyło atmosfere serwerową itp itp . Troche osob mnie nie lubi ale wiekszosc na odwrot : P a przymniej tak mysle. To byly idealne 30k minut na serwerze Przejdzmy teraz do pozdrowien:@Dzwoneczek - Dzięki za org ( jedna z najwiekszych na serwie)@Nerka - Dzieki za odwalanie@Klaudek - dzieki za org @Netto - dzieki za przyjecie do fabryki @YoungJelen - dzieki za org , baze zmapowana @Inder00 - Za rozmowy o serwerze itp. @bagietmajster - 100 washingtonów xD i stereo z legią xd @grota3211 - dzieki za wymiany @VesU - pamietam cie z innego serwera xD @Huta59 - Dziękuje za przyjecie do samc @turbii - za egzaminy w samc @N3 - org Edytowane 12 Lipca 2019 przez Mirage@ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwoneczek Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Dlaczegooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirage Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Jak mi zmienia mi kare na mute to moze wroce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Siemanko skargamajster XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirage Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 (edytowane) @grota1122 oj na długo i chodzi mi o 3 bazy ta w red county ta co kupilem i w lv zmapowana Edytowane 13 Lipca 2019 przez Mirage@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciapatyy Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 A szkoda, trzymaj sie i milej gry na nowym serwerze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerka Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Dzięki, za wszystko Jak zaczynałem rozgrywkę, to się z tobą ugadalem, razem się rozwijalismy na serwie Mam nadzieję, że spotkamy się na innym serwie :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirage Opublikowano 14 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Jak serwer się ogarnie to powroce. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirage Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Kurła znowu haslo zapomnialem do drogiego serwera zamykam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi