Skocz do zawartości

Wyniki rekrutacji do aSARA lipiec 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Oto lista osób którzy  dostały się do
Akademii SARA

W rekrutacji czerwiec  2020 szanse otrzymuje 25 osób oto one: 

@haze

@SmuteczeQ

@Groda

@Cechotnik

@Rodos34

@mitorom

@Mixti

@eleczka_a

@mlody12574

@iNNs3k

@Ukmaster

@Patryk9817

@guake123

@Patelnia

@veex.

@heavy

@longg

@Rozyczka

@Rulexx

@Ulanny_

@serzulty

@wypakuj

@Sm3rf1k05

@shizerihno

@Remox1225PL

Gratulacje tym którzy się dostali a tym co nie to życzę powodzenia na następnej rekrutacji i więcej czytania regulaminu ze zrozumieniem.

Pierwsze spotkanie dla wyżej wymienionych odbędzie się dnia 08.07.2020r o godzinie 18 : 30. Spotkanie odbędzie się na bazie SARA oraz na TS3 kanał SARA/poczekiwalnia [Discord frakcyjny zostanie podany po sprawdzeniu obecności]

Drugie spotkanie odbędzie się dnia 09.07.2020r o godzinie 17 : 00  dla tych co nie mogli wziąć udziału w pierwszym spotkaniu również na kanale SARA/poczekiwalnia na TS3. Jeżeli ktoś nie będzie mógł zjawić się w tych 2 terminach na spotkaniu proszę zgłosić mi to w wiadomości prywatnej.

ODPOWIEDZI POD TYM TEMACIE MUSICIE ZŁOŻYĆ DO CZWARTKU DO GODZINY 16:00, INACZEJ WYKLUCZENIE Z AKADEMII.

Wzór zgłoszenia obecności na spotkaniu:

• Nick:
  • SID:
  • Na którym spotkaniu będziesz 1/2(wybieracie 1 lub 2):
  • Coś od siebie:
Edytowane przez typowy
  • Like 5
  • Dzięki 2

• Nick: shizerihno
  • SID: 38326
  • Na którym spotkaniu będziesz 1/2(wybieracie 1 lub 2): 2
  • Coś od siebie: Bardzo dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego podania ;). Mam nadzieję, że będziemy się dobrze dogadywać ;3.
Edytowane przez shizerihno

• Nick: guake123
  • SID: 1621
  • Na którym spotkaniu będziesz 1/2(wybieracie 1 lub 2): Bodajze 2, bo jutro bede w domu o godzinie 20, wiec wtedy mozemy zrobic dla mnie osobne jak bedziesz mial chwile, ale sie dogadamy.
  • Coś od siebie: Dziekuje papita

• Nick: Groda
  • SID: 52931
  • Na którym spotkaniu będziesz 1/2(wybieracie 1 lub 2): Żadne z tych dwóch mi nie odpowiada ponieważ o takich godzinach jestem w pracy i pytanie czy dałoby radę żebym poprostu indywidualnie rano wszedł i odbył spotkanie 
  • Coś od siebie: Dziękuję za szansę oraz przepraszam za problemy co do tych godzin spotkań

• papcio zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.