pjoona Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Nick :Pjoonaa SID :29443 Z jakiej frakcji chcesz odejść : SARA Ranga posiadane we frakcji:Doświadczony Specjalista Powód : Po prostu , nie będę miał czasu teraz na takie rzeczy . Większość ludzi uważa że SARA to najgorsza frakcja . NIE ! #SARATOKOXY ! Wiem że chyba nie wolno tak robić ale troszeczkę przyzwyczaiłem się do was @papcio - dziękuje za przyjęcie do frakcji i za wspólną beke@Sebastos - Chłop wie co robi , zawsze stanowczy ! Lubię Cię w ch*j , bo jak coś powiesz to nie ma że nikt Cię nie słucha@typowy - Dziękuje maruda za zabijanie swoich 😄 Fajnie było grać z Wami@LiLAstra - Astra tuuuuuu Astraaaa taaaam , Astraaa **** zrobi nam hahahaha@Pietrosz - za***isty gość ! Hahaha ! Dzięki za żarty żarciki na SARA ! 😛@VIKER - Nie miałem jakoś bardzo z Tobą doczynienia 😞 Ale też pozdrawiam ! @DzesikaAlbatros - Co tam Andżelika ? Napompowana ? hahaha@Toomekk - Zawsze cichy ale spoko gość ! Dobrze robisz , lepiej nie gadać z idiotami :V@ANIA1123 - Oj oj oj Ania 😄 3maj się ! 😄 @Bombell - Lawetu Lawetu wariacie !@ja3kubeq - Trzymaj się małolat ! @II Vxnezy II - Trzymaj się wariacie ! Reszta serdecznie pozdrawiam ! 3majcie sie wariaty ! #saratokoxy #słuchamypjoonyy ! Edytowane 8 Lipca 2020 przez pjoona 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomekk Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Trzymaj się :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombell Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Trzymaj się mordo nie zapomnimy o tobie ❤️ (*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straw_pl Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Trzymaj się ❤️ Najlepsza laweta odchodzi, mam nadzieję że jeszcze kilka audycji zrobisz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexury Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Trzymaj się byczkq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bebzon Opublikowano 8 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 byczq jak najszybciej wracaj 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrxD Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 3maj sie mordo wracaj szybko😞💛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi