Klaudiiia Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 ╭╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╮ Wstęp ╰╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╯ ╭╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╮ Hejka! Właśnie ruszyła rekrutacja do organizacji -FBI-! Jeśli chciałbyś do niej dołączyć, zapoznaj się z wymaganiami i wypełnij poniższe podanie. Wyniki ukażą się wtedy, gdy liderzy postanowią, że jest to odpowiedni moment na to. ╰╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╯ ╭╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╮ Liderzy ╰╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╯ ╭╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╮ Liderami organizacji -FBI- są; ~ |-FBI-|Klaudiix [@Klaudiiia] ~ |-FBI-|argo_ramiro [@johnny sins] ~ patrio123 [@patrio123] ╰╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╯ ╭╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╮ Wymagania ╰╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╯ ╭╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╮ ~ +2k SRP ~ Wiek: 15+ (ofc. są wyjątki) ~ "Brak autyzmu" (ogarnięci, nie odwalacze) ~ Kulturka na podstawowym poziomie (nie wyzywa bez powodu) ~ Posiadany discord, ts3, mikrofon ╰╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╯ ╭╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╮ Wzór podania: ╰╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╯ ╭╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╮ Imię: Wiek: Nick: SID: Godzinki na serwerze (ss na F5): Coś o sobie: Dlaczego -FBI-: Posiadasz ts3/discord/mikrofon?: Coś od siebie: ╰╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╯ Pozdrawiamy oraz życzymy wszystkim powodzenia!❤️ (aby mieć większe szanse, wklej zdjęcie FBI z koks mema ^^) 11 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 ej ja fce 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmerfBTW. Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Ja chcę haha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrxD Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Imię: Piotr Wiek: 15 Nick: |PSP|PiotrxD SID: 16742 Godzinki na serwerze (ss na F5): https://imgur.com/a/bzqgBRV Coś o sobie: Mam na imię Piotr mam 15 lat lubię grać w gta jak i gry online. Gram w piłkę nożna jak i gry komputerowe. Dlaczego -FBI-: Bo to się zdaje bardzo fajna organizacja. Posiadasz ts3/discord/mikrofon?: Tak posiadam Coś od siebie: Mam nadzieję ,że się dostane. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiiia Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 4 godziny temu, LubieOgorki napisał: ej ja fce 10 minut temu, SmerfBTW. napisał: Ja chcę haha Podańsko piszta 🤭 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plagatokoks Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 ╰╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╯ ╭╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╮ Podanie: ╰╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╯ ╭╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╮ Imię: Kornel Wiek: hot 16 ( hot bo spocony przez zepsuty wiatrak ) Nick: plagatokoks SID: 40190 Godzinki na serwerze (ss na F5): poniżej Coś o sobie: PlagaToKoks Generalnie Dlaczego -FBI-: Zawsze marzyłem żeby zrobic komuś FBI OPEN UP Posiadasz ts3/discord/mikrofon?: posiadam to to i to Coś od siebie: Wchodzę do organizacji jak po schodach ruchomych ╰╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╯ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael_Zadymkov Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Imię: Michał Wiek: 16 Nick: Michael_Zadymkov SID: 49454 Godzinki na serwerze (ss na F5): https://imgur.com/a/RBh4LRD Coś o sobie: Mam na Imię Michał mam 16 lat i uczęszczam do technikum. Interesuję się sportem elektornika i motoryzacją. Gram w mta od 2 lat a na tym k00zackim serwerze gram od marca. Dlaczego -FBI-: Bo są to same kozaczki i wgl spoko osóbki i moim marzeniem jest być w sapd ❤️ Posiadasz ts3/discord/mikrofon?: owszewm posiadam wszytski Coś od siebie: Mam nadzieje że będe w takiej kozackiej org bo tam to są spoko ludzie kc was ❤️ ( no i ez bonus punktowy pdw ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Imię: Filip Wiek: 17 Nick: Karot_ SID: 19640 Godzinki na serwerze (ss na F5): 700h, pozniej dam ssa bo jestem zbyt leniwy Coś o sobie: No ogółem jestem Kałot i lubie em-te-a, lubie tez walic wiadra i gibony z kolegami Dlaczego -FBI-: Z policji jestes? Posiadasz ts3/discord/mikrofon?: Of kors Coś od siebie: Masz tu kox meme z ef bi aj 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kospi Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Imię:Kacper Wiek: 14 Nick: Kospi SID: 39282 Godzinki na serwerze (ss na F5): https://imgur.com/a/xbott6T Coś o sobie: Witam nazywam sie Kacper. Mam 14 lat i mieszkam w malym miescie kolo Poznania. Bardzo lubie uprawiac rozne sporty np. pilka nozna i koszykowka. Dlaczego -FBI-: Poniewaz slyszalem ze to bardzo fajna organizacja i jest tam duzo ciekawych osob Posiadasz ts3/discord/mikrofon?: Tak Coś od siebie: Kochac SAPD i tyle w temacie Edytowane 14 Lipca 2020 przez KospiPL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmerfBTW. Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Imię: Eryk Wiek: 15 Nick: Smerf. SID: 65734 Godzinki na serwerze (ss na F5): 212h Coś o sobie: dobrze grane rp jest kumasz czacze czaisz bajere ? 😄 z reszta klaudia patrio wiedza 🙂 Dlaczego -FBI-: bo tam koxy a nie jakies sapidi nudziarze Posiadasz ts3/discord/mikrofon?: jasna sprawa Coś od siebie: nudy na serwerze to dolaczam es? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperekto Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Imię:Kacper Wiek:15 Nick:Kacperekto SID:424 Godzinki na serwerze (ss na F5):750godz Coś o sobie:Witam jestem Kacper i chciałbym do owej organizacji bo nie mam żadnej jestem aktywny , miły i fajny Może kiedyś byłem nie fajny ale teraz się zmieniłem i na pewno się poprawiłem Pozdrawiam Dlaczego -FBI-:Bo chciałbym mieć fajna organizacji bo nigdy nie byłem w fajnej org pozdrawiam myślę że się dostanę. Posiadasz ts3/discord/mikrofon?:Tak Coś od siebie: Myślę że każdy się dostanie do tej zajefajnej org Pozdro 🙂 Edytowane 14 Lipca 2020 przez Kacperekto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 XDDDd tylko 997 organizacja 2 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Imię: Oleczek Wiek:14 Nick: BosyOL SID: 1473 Godzinki na serwerze (ss na F5): nie mam ss ale 290h 8m Coś o sobie: No jestem Olek i se spiewam dla Klaudii Dlaczego -FBI-: bo tam moge spiewac bez bana chyba Posiadasz ts3/discord/mikrofon?: oczywiscie Coś od siebie: wybieś mnie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubieOgorki Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiiia Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 997 to jakas frajerska organizacja, tfu 4 godziny temu, NinjSS napisał: XDDDd tylko 997 organizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Wasza to frajeska bo rekrutacje się pisze w ZABAWACH XDDDDDD 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 14 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 no frajerska organizacja powiadasz? A kto jest w zarządzie 997? ty? Sam sobie odpowiedziałeś 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 12 godzin temu, Bosy.exe napisał: no frajerska organizacja powiadasz? A kto jest w zarządzie 997? ty? Sam sobie odpowiedziałeś 😉 Nie jestem XD chciałeś zabłysnąć coś ci nie pykło 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 25 minut temu, NinjSS napisał: Nie jestem XD chciałeś zabłysnąć coś ci nie pykło ty też nie zablysniesz xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Half_Borowik Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Imię: Jan Wiek: 16 Nick: Half_Borowik SID: 57566 Godzinki na serwerze (ss na F5): 159 nie chce mi się ss robić Coś o sobie: Witam mam na imię Janek jestem aktywnym graczem społeczności multirpg Dlaczego -FBI-: Ponieważ poszukuje aktywnej organizacji Posiadasz ts3/discord/mikrofon?: tak Coś od siebie: Liczę na pozytywną opinie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 6 godzin temu, NinjSS napisał: Nie jestem XD chciałeś zabłysnąć coś ci nie pykło gosciu, jak bym chciał mógłbym być twoim królem, aczkolwiek zniżyłbym się kilka poziomów wiec co ty do mnie gadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiiia Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Prosiłam o wypowiadanie się tylko osób zainteresowanych organizacją, nie potrzebuję zbędnych komentarzy 😉 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiiia Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 8 minut temu, Pysiu napisał: A co to koncert życzeń ? Tak właśnie, koncert życzeń 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 w Zabawach są zabawy czyli można 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrio123 Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 ╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾╾ Szanowni państwo, z przyjemnością ogłaszamy wyniki naboru do naszej organizacji |-FBI-| GRATULUJEMY I WITAMY W NASZYCH SKROMNYCH PROGACH ❤️ ! Osoby, które się dostały: @PiotrxD @plagatokoks @Karot @Michael_Zadymkov @Bosy.exe @Half_Borowik OSOBY, KTÓRE DOSTAŁY SIĘ DO ORGANIZACJI PROSZONE SĄ O KONTAKT Z LIDERAMI NA DISCORDZIE 🙂 DISCORDY LIDERÓW: PATRIO : patrio123#0894 KLAUDIA : Klaudiia#3704 ARGO : Arguś.exe#3477 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi