Pablo_Escobar Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Siemanko robię konkursik na 2kkk z racji takiej że odchodzę z serwera Co trzeba zrobić żeby wziąć udział? Trzeba dać serducho pod postem, zaobserwować mój profil i napisać jakiś miły komentarz 🙂 21 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GabbyHammock25 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Mam nadzieję że wrócisz jescze do PSP może się spotkamy na jakiejś akcji :3 ❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperekto Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Pozdrawiam fajnie sie grało z tb ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamtokox123 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Mam nadzieję, że jeszcze wrócisz na serwer. Fajnie się z tobą grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipQ Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Fajnie się z tobą grało i rozmawiało byłeś spoko vliderem PSP. Mam nadzieje że jeszcze kiedyś wrócisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudiiia Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 No co tu dużo pisać, koks vLider PSP byłeś Pablito, fajne odwalanko noszami było :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrxD Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 fajnie się grało teraz dawaj hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edf Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 oooo nie nie odchodź plz ❤️ fajnie było kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compelling Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Oj Byczku, Byczku, powodzonka tam i miłych wakacji ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Wracaj szybko💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZxinuPoland Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Żegnaj. Miłych wakacji. Mamy nadzieję że kiedyś powrócisz na ten serwer ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipson Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Pa, żeby tak komary nie jebały w te wakacje ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bebzon Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 3maj się byczq wracaj jak najszybciej ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoWy321 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Najlepsza osoba na serwerze odchodzi.... Zapamiętajmy ten Moment. 2019-2020 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_Escobar Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Konkursik zamykam. Szkoda że w losowaniu startowało tylko 14 osób bo nie każdy zrobił wszystko to co trzeba. Pan @Adamtokox123 wygrał konkurs gratuluję, odezwij się do mnie na forum kiedy będziesz na serwerze żebym ci mógł przekazać wygraną. Filmik z losowania żeby nie było że ustawione: http://imgur.com/gallery/ty4ozmq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi