NinjSS Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Twój nick: Ja Nick pracownika na którego jest skarga: Ulanny Za co jest skarga: Skracanie i Ucieczka przed SAPD Dowody w postaci ss: do Wyjebania chop jest fajnie się bawicie tam wewnątrz frakcji. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulanny_ Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Jak widać moja wina ale ty nie masz co robić i czatujesz jak ten no life przed tym krzesłem komputerowym żeby tylko kogoś up***dolić na mordę mam nadzieję że w końcu ktoś z frakcji się na ciebie wy***ie i będzie święty spokój a kolejną sprawą jest to że do ucieczki nie doszło bo miałem vc offnięte nie mogłem cie słyszeć . Do winy oczywiście się przyznaję lecz skracałem w takim miejscu gdzie jak widać nikogo nie było co nie wpłyneło jakoś na rozgrywke innych graczy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Ale jako członek SARY powinieneś szczególnie na slużbie przestrzegać KRD a to kwestia przypadku, że na cb się napotkałem akurat 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 5 minut temu, Ulanny_ napisał: czatujesz jak ten no life przed tym krzesłem komputerowym żeby tylko kogoś up***dolić na mordę mam nadzieję że w końcu ktoś z frakcji się na ciebie wy***ie i będzie święty spokój No to piękne zachowanie 5 minut temu, Ulanny_ napisał: a kolejną sprawą jest to że do ucieczki nie doszło bo miałem vc offnięte nie mogłem cie słyszeć . wysyłał ci na chat abyś się zatrzymał 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typowyk Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Przyjmuję , pracownik zostaje wydalony z frakcji 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi