HWvKOR Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Frakcja do której należy oskarżony : SAMC (ANONIM bo nie chce loty) Nick osoby oskarżonej : ZARZĄD SAMC Powód : Nic nie robią z frakcją. Wszyscy tylko na nią narzekają, odwalają, brak jakiejkolwiek integracji, akademicy wszyscy odchodzą po dniu ... Dowody : https://multirpg.pl/topic/21956-rekrutacja-do-samc-lipiec/?do=getNewComment ^^ Nikt nie chce pisać rekrutacji, ostatnich wyników nie ma, bo każdy odszedł i ma w dupe frakcję, którą zarząd się nie zajmuje. Oczekiwania : zmiana lidera i zarzadu na jakiegos poprzedniego, ogarnietego 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 +1 #Mandarynkanalidera 4 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 1 minutę temu, MisZulis napisał: +1 #Mandarynkanalidera Rozpędź się a następnie przypiernicz głową w Ścianę. TO ja jeszcze tak dodam, że troszke w SAMC faworyzacja występuje. To widać jak są traktowane pochwały i jak są traktowane skargi na których jasno widać, że takie osoby powinny dostać lote np. za Ucieczkę na służbie karetką tylko degrad, jeśli to robił vlider WOPR'u no to ciekawie się tam bawią 😛 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) psze potężnie Edytowane 20 Lipca 2020 przez Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiteQ Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 no a tak nie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiteQ Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 dobra nie chce mi sie pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiteQ Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmartix Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 X D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Powiem tak brak słów sam zdecydowałem się na odejście bo to co tam się dzieje przechodzi jakiekolwiek pojęcie osoby chętne po dowody zapraszam dc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanoxbert Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) W których frakcjach są faworyzacje to są, ale jak ma być frakcja żywa jak są wakacje ludzie biorą urlopy na rekrut pisze mało osób, ze względu na trudne materiały. Więc jak my możemy coś zrobić. Na siłę niego nie trzymam 🙂. Akademia też podchodzi do frakcji byle jak, mają być szkolenia oni mają to w poważaniu. Więc ja im nic nie mogę zrobić. Jeżeli ktoś uważa, że lepiej by poprowadził tą frakcje, a są takie osoby to niech się zgłoszą do GKF i niech pokażą swoje umiejętności. Edytowane 20 Lipca 2020 przez Sanoxbert12 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HWvKOR Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 3 godziny temu, MisZulis napisał: +1 #Mandarynkanalidera również za tym jestem, byłem w samcach przez 4 kadencje liderów, nawet od niego dłużej, ale powiem że chłopak ma wielki potencjał, przynajmniej ogarniał tą frakcję, próbował. Egzaminy były u niego trudne, ale wystarczyło się tylko przyłożyć lepiej ;) Śmieszą mnie osoby, które nawet nie były u niego we frakcji a narzekają, bo koledzy dostali lote czy coś. Bardzo dobrze, że był surowy i nie dał sobie wejść na głowę. Sprawy rozwiązywał zawsze wśród wszystkich członków i było sprawiedliwie, pamiętam nawet te głosowania na prywatnym discordzie. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HWvKOR Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Teraz, HWvKOR napisał: również za tym jestem, byłem w samcach przez 4 kadencje liderów, nawet od niego dłużej, ale powiem że chłopak ma wielki potencjał, przynajmniej ogarniał tą frakcję, próbował. Egzaminy były u niego trudne, ale wystarczyło się tylko przyłożyć lepiej 😉 Śmieszą mnie osoby, które nawet nie były u niego we frakcji a narzekają, bo koledzy dostali lote czy coś. Bardzo dobrze, że był surowy i nie dał sobie wejść na głowę. Sprawy rozwiązywał zawsze wśród wszystkich członków i było sprawiedliwie, pamiętam nawet te głosowania na prywatnym discordzie. za czasów turbiego też było w miarę spoko, jednakże był niski poziom RP i SAMC potrafiło tyle co ratownicy PSP. (trochę mało) z tego co wiem nie gra na serwie, więc go nie wymieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 3 godziny temu, Sanoxbert12 napisał: W których frakcjach są faworyzacje to są, ale jak ma być frakcja żywa jak są wakacje ludzie biorą urlopy na rekrut pisze mało osób, ze względu na trudne materiały. Więc jak my możemy coś zrobić. Na siłę niego nie trzymam 🙂. Akademia też podchodzi do frakcji byle jak, mają być szkolenia oni mają to w poważaniu. Więc ja im nic nie mogę zrobić. Jeżeli ktoś uważa, że lepiej by poprowadził tą frakcje, a są takie osoby to niech się zgłoszą do GKF i niech pokażą swoje umiejętności. No, najs ci powiem, odkąd przejales stanowisko lidera z 35 osob jest ich 10-20, pozderki #soniknalidera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Dobra panowie wracam do SAMC i już zabrałem do czyszczenia itp. Wiec będzie w ogóle inaczej. Jeżeli chodzi o akademie to ich ogarnę 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanoxbert Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 5 godzin temu, Bosy.exe napisał: No, najs ci powiem, odkąd przejales stanowisko lidera z 35 osob jest ich 10-20, pozderki #soniknalidera Olki ty to powinieneś mieć mało do powiedzenia. Odwalałeś zachowywałeś się jak zachowywałeś, więc nie dziw się, że masz bana na ts od IDK, pozderki 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 4 godziny temu, nacxx napisał: Dobra panowie wracam do SAMC i już zabrałem do czyszczenia itp. Wiec będzie w ogóle inaczej. Jeżeli chodzi o akademie to ich ogarnę No i koks, zostań z mafim w zarządzie i może będzie jeszcze jakaś szansa na frakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Teraz, Sanoxbert12 napisał: Olki ty to powinieneś mieć mało do powiedzenia. Odwalałeś zachowywałeś się jak zachowywałeś, więc nie dziw się, że masz bana na ts od IDK, pozderki 😉 oj ojoj odwalałem, powinienem mieć mało ale stwierdzam fakty więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanoxbert Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Teraz, Bosy.exe napisał: oj ojoj odwalałem, powinienem mieć mało ale stwierdzam fakty więc... od miesiąca cie nie ma we frakcji nie wiesz co nie dzieje Olki, ale owszem możesz mieć swoje zdanie 🙂 napisz apelacje może ty pójdziesz na lidera i poprawisz frakcje, chętnie oddam ci liderkę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 1 minutę temu, Sanoxbert12 napisał: od miesiąca cie nie ma we frakcji nie wiesz co nie dzieje Olki, ale owszem możesz mieć swoje zdanie 🙂 napisz apelacje może ty pójdziesz na lidera i poprawisz frakcje, chętnie oddam ci liderkę 🙂 XDD, no nie wiem, ale widać jaka atmosfera panuje we frakcji, nawet osoby nie związane z tym mogą zauważyć co się dzieje. Odnośnie mojej liderki nie będę się za długo wypowiadać, bo jest to żałosne, ja jako gracz serwera wyraziłem swoje zdanie na ten temat i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 2 minuty temu, IgiGangus napisał: Olki i lider XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD juz ja bym byl lepszym liderem oj Olki kiedys byles spoko ale od niedawna stales sie wkurwiajacy wiec es z toba naura Możesz mi wyjaśnić jak na pv? Też byłeś spoko większość czasu i nie chce mieć spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarteKK Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 @IgiGangus Najpierw to weź słownik do ręki. Gdyż nie pisze się "wogole" tylko w ogóle. Po 2: To GKF decyduje kto będzie na stanowisku lidera, czy też nie, gracze mają tutaj mało do powiedzenia, a te słowa typu: "ja bym byl juz lepszym liderem" są żałosne, po takich "randomach" frakcje upadają, bo Twoje szkolenia wyglądały by tak: /me Wyjmuje torbe R1, i co dalej? Nie chce nic mówić, lecz to kieruje do głównie zarządu, aby zablokowali możliwość pisania w typu skargach/apelacjach itd, gdyż robi się tam za duży spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_n00l Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 15 godzin temu, HWvKOR napisał: również za tym jestem, byłem w samcach przez 4 kadencje liderów, nawet od niego dłużej, ale powiem że chłopak ma wielki potencjał, przynajmniej ogarniał tą frakcję, próbował. Egzaminy były u niego trudne, ale wystarczyło się tylko przyłożyć lepiej 😉 Śmieszą mnie osoby, które nawet nie były u niego we frakcji a narzekają, bo koledzy dostali lote czy coś. Bardzo dobrze, że był surowy i nie dał sobie wejść na głowę. Sprawy rozwiązywał zawsze wśród wszystkich członków i było sprawiedliwie, pamiętam nawet te głosowania na prywatnym discordzie. Trudne? To ty kolego nie zdawales egzaminu u mnie xd A tak.. to mam plany wrócić. Jak ogarne godziny w pracy mordki. I dlaczego jestem jeszcze w skladzie xd 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 15 godzin temu, nacxx napisał: Dobra panowie wracam do SAMC i już zabrałem do czyszczenia itp. Wiec będzie w ogóle inaczej. Jeżeli chodzi o akademie to ich ogarnę Nacxx wiesz co ? przestań pisać takie farmazony bo oczy mi wypala jak to czytam jesteś jednym z tych którzy odeszli od SAMC bo frakcja ma trudną sytuacje i poszedłeś do PSP ale oni też się rozpadli bo Francik odszedł a ty tak jak większość która odeszła po tym jak Francik porzucił frakcję na P**M i już zakładasz tam konto ale nie... bo znalazła się szansa powrócić do SAMC na Multi wiec X D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Grziby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 1 godzinę temu, Hornet napisał: Nacxx wiesz co ? przestań pisać takie farmazony bo oczy mi wypala jak to czytam jesteś jednym z tych którzy odeszli od SAMC bo frakcja ma trudną sytuacje i poszedłeś do PSP ale oni też się rozpadli bo Francik odszedł a ty tak jak większość która odeszła po tym jak Francik porzucił frakcję na P**M i już zakładasz tam konto ale nie... bo znalazła się szansa powrócić do SAMC na Multi wiec X D Xdddd nie wiesz jak było to zamknij się tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi