Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 21 minut temu, nacxx napisał: Ja jestem od wczoraj we frakcji Widziałem w tobie potencjał na naprawienie frakcji, aczkolwiek piszesz mi że pan na S jest dobrym liderem? Szanujmy się#sanoxlota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HWvKOR Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Tylko kandydat na m jest ogarnięty. Rozmawiałem z nim to się zgodził odejść z sapd i przejść na liderke :) ZWYCIĘSTWO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 ok a co na to gkf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 ty tam masz mało do gadania jeśli chodzi o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 44 minuty temu, NinjSS napisał: Raczej masz za mało iQ, dzięki temu, że został anonimowy zwrócił uwagę na to co się wewnątrz SAMC odpierdziela 🙂 Nie mam mało iq wiem o co chodziło z tym ze nie podał kim jest i sam zwróciłem uwagę na to co robi się teraz w tej frakcji i dlatego odszedłem bo ile można prosić zarząd który pisze ci ze maja lżej mówiąc przesrane na zebraniu a tak naprawdę nic nie robią i ile można prosić taka osobę żeby coś z takim zrobili 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanoxbert Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 38 minut temu, NinjSS napisał: kox a ja mam 10 lat NinjSS z tego co mi wiadomo to ty w Samcach nie jesteś, ani w GKF więc uważam, że twoje zdanie się tu najmniej liczy, a jeszcze co do tego jak ja akceptuje skargi zależy to ode mnie, to że ty w SAPD nie akceptujesz 99% pochwał i skarg to już tylko i wyłącznie twoja sprawa 🙂 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myven_ Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 19 minut temu, Sanoxbert12 napisał: NinjSS z tego co mi wiadomo to ty w Samcach nie jesteś, ani w GKF więc uważam, że twoje zdanie się tu najmniej liczy, a jeszcze co do tego jak ja akceptuje skargi zależy to ode mnie, to że ty w SAPD nie akceptujesz 99% pochwał i skarg to już tylko i wyłącznie twoja sprawa 🙂 Wiem.. nie mam tu ŻADNEGO zdania ale... Myślę, że przydała by się bardzo ostra rekrutacja na lidera oraz 2 etap na rozmowie głosowej o frakcji bo nie ma sensu nadal rozwalać frakcji. To tylko moje zdanie... Róbcie co chcecie ale jak tak talej będzie to nwm... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 2 minuty temu, Myven_ napisał: Wiem.. nie mam tu ŻADNEGO zdania ale... Myślę, że przydała by się bardzo ostra rekrutacja na lidera oraz 2 etap na rozmowie głosowej o frakcji bo nie ma sensu nadal rozwalać frakcji. To tylko moje zdanie... Róbcie co chcecie ale jak tak talej będzie to nwm... Wiesz kto jest też na liderze SAMC? Powiem ci ja też jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 4 minuty temu, nacxx napisał: Wiesz kto jest też na liderze SAMC? Powiem ci ja też jestem lider musi być jeden 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 2 minuty temu, Bosy.exe napisał: lider musi być jeden Nie musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myven_ Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 7 minut temu, nacxx napisał: Wiesz kto jest też na liderze SAMC? Powiem ci ja też jestem Szczerze? Nie obchodzi mnie to... Nie powinno być 2 liderów... Ale ja cie nie znam jak jestes dobry to 👊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Teraz, nacxx napisał: Nie musi Gdzie liderów 3 tam Frakcja chu***a elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 1 minutę temu, Bosy.exe napisał: Gdzie liderów 3 tam Frakcja chu***a elo Tam gdzie ciebie nie ma jesteś lepiej 12-latku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 1 minutę temu, nacxx napisał: Tam gdzie ciebie nie ma jesteś lepiej 12-latku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 1 minutę temu, NinjSS napisał: Bo u nas by zaakceptować pochwałę trzeba rzetelnie przedstawić całą akcję itd a nie "zrobił poscig i mnie na dillmore wsadził dowodów brak" tak samo ze skargami. Przeanalizuj troszkę zanim pierdolniesz głupote. Hmmm ciekawe przez kogo kilka osób opuściło SAPD? 🤔🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Teraz, NinjSS napisał: Przez ustawianie pochwał, o którym się dowiedzieliśmy 🙂 Może i tak. Ale na ch*j się wpierdalasz do skargi na SAMC? Serio chyba ci w życiu nudno jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Teraz, NinjSS napisał: A czemu u was nie ma ludzi? I opowiadają jak u was jest słabo we frakcji? Hahah. Jakbym widział nasze materiały lub RP to byś nie wytrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Teraz, czitos napisał: może nie jest najłatwiej zdobyć plusa aczkolwiek nie ma tak jak w SAMC, że po 2 tygodniach ma sie zarząd/vlidera 0.0 Jeżeli chodzi o to że byłeś to inna sytuacja była a teraz trzeba zapracować na zarząd/vlider. Jeżeli chodzi o mnie to serio nie wiesz czemu mam taka posadę a nie inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 2 minuty temu, darkrider napisał: Sorka, że się wtrącam, ale zauważyłem coś na temat pochwał więc dam tu takiego ssa magicznego. http://prntscr.com/tm2gt9 Nie wiem kto to był wiec się nie wypowiem to tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 14 minut temu, nacxx napisał: Może i tak. Ale na ch*j się wpierdalasz do skargi na SAMC? Serio chyba ci w życiu nudno jest oj oj oj jest graczem, a dodatkowo jest we frakcji+temat jest publiczny i dostrzegamy przez zwykłego gracza na serwerze, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 I jest jeszcze takie coś jak wolnośc i prawo do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 12 minut temu, Bosy.exe napisał: oj oj oj jest graczem, a dodatkowo jest we frakcji+temat jest publiczny i dostrzegamy przez zwykłego gracza na serwerze, pozdrawiam Z tego co wiem to już nie jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 4 minuty temu, nacxx napisał: Z tego co wiem to już nie jesteś tamto pisałeś do Ninjssa więc no, czytaj dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Jeżeli osoba pisząca skargę ukrywa się do generalnie jesteś noobem potężnym bo gdyby Ci to przeszkadzało mianowicie sytuacja frakcyjna przyznałbyś się do tego a takie zachowanie i ta skarga to jest pussy game z twoim strony i to ogromne gdyż zapewne teraz gadasz z zarządem mówiąc no no po co ta skarga w ogóle ludzie tego nie rozumieją że jest trudna sytuacja itp. Jak coś takie jest moje zdanie bo robienie czegoś takiego jest żałosnym posunięciem dla niskiego poziomu więc usuń tą sklejkę która nazywasz skargą albo ujawnij się bo pewnie w większości będziesz miał poklask ale stracisz frakcję i pewnie to Cię boli ale w sumie można się pośmiać z tego wszystkiego xD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek. Opublikowano 21 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 zapraszam 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi