Skocz do zawartości

[Odrzucam]skarga na samc

HWvKOR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

44 minuty temu, NinjSS napisał:

Raczej masz za mało iQ, dzięki temu, że został anonimowy zwrócił uwagę  na to co się wewnątrz SAMC odpierdziela 🙂

Nie mam mało iq wiem o co chodziło z tym ze nie podał kim jest i sam zwróciłem uwagę na to co robi się teraz w tej frakcji i dlatego odszedłem bo ile można prosić zarząd który pisze ci ze maja lżej mówiąc przesrane na zebraniu a tak naprawdę nic nie robią i ile można prosić taka osobę żeby coś z takim zrobili 

• Like 1

38 minut temu, NinjSS napisał:

kox a ja mam 10 lat 

NinjSS z tego co mi wiadomo to ty w Samcach nie jesteś, ani w GKF więc uważam, że twoje zdanie się tu  najmniej liczy, a jeszcze co do tego jak ja akceptuje skargi zależy to ode mnie, to że ty w SAPD nie akceptujesz 99% pochwał i skarg to już tylko i wyłącznie twoja sprawa 🙂

• Like 3
  • Haha 2

19 minut temu, Sanoxbert12 napisał:

NinjSS z tego co mi wiadomo to ty w Samcach nie jesteś, ani w GKF więc uważam, że twoje zdanie się tu  najmniej liczy, a jeszcze co do tego jak ja akceptuje skargi zależy to ode mnie, to że ty w SAPD nie akceptujesz 99% pochwał i skarg to już tylko i wyłącznie twoja sprawa 🙂

Wiem.. nie mam tu ŻADNEGO zdania ale... Myślę, że przydała by się bardzo ostra rekrutacja na lidera oraz 2 etap na rozmowie głosowej o frakcji bo nie ma sensu nadal rozwalać frakcji. To tylko moje zdanie... Róbcie co chcecie ale jak tak talej będzie to nwm...

• Like 1

2 minuty temu, Myven_ napisał:

Wiem.. nie mam tu ŻADNEGO zdania ale... Myślę, że przydała by się bardzo ostra rekrutacja na lidera oraz 2 etap na rozmowie głosowej o frakcji bo nie ma sensu nadal rozwalać frakcji. To tylko moje zdanie... Róbcie co chcecie ale jak tak talej będzie to nwm...

Wiesz kto jest też na liderze SAMC? Powiem ci ja też jestem 

1 minutę temu, NinjSS napisał:

Bo u nas  by zaakceptować pochwałę trzeba rzetelnie przedstawić całą akcję itd a nie "zrobił poscig i mnie na dillmore wsadził dowodów brak" tak samo ze skargami. Przeanalizuj troszkę zanim pierdolniesz głupote.

Hmmm ciekawe przez kogo kilka osób opuściło SAPD? 🤔🤔

Teraz, czitos napisał:

może nie jest najłatwiej zdobyć plusa aczkolwiek nie ma tak jak w SAMC, że po 2 tygodniach ma sie zarząd/vlidera 0.0

Jeżeli chodzi o to że byłeś to inna sytuacja     była a teraz trzeba zapracować na zarząd/vlider. Jeżeli chodzi o mnie to serio nie wiesz czemu mam taka posadę a nie inną. 

14 minut temu, nacxx napisał:

Może i tak. Ale na ch*j się wpierdalasz do skargi na SAMC? Serio chyba ci w życiu nudno jest 

oj oj oj jest graczem, a dodatkowo jest we frakcji+temat jest publiczny i dostrzegamy przez zwykłego gracza na serwerze, pozdrawiam

Jeżeli osoba pisząca skargę ukrywa się do generalnie jesteś noobem potężnym bo gdyby Ci to przeszkadzało mianowicie sytuacja frakcyjna przyznałbyś się do tego a takie zachowanie i ta skarga to jest pussy game z twoim strony i to ogromne gdyż zapewne teraz gadasz z zarządem mówiąc no no po co ta skarga w ogóle ludzie tego nie rozumieją że jest trudna sytuacja itp. Jak coś takie jest moje zdanie bo robienie czegoś takiego jest żałosnym posunięciem dla niskiego poziomu więc usuń tą sklejkę która nazywasz skargą albo ujawnij się bo pewnie w większości będziesz miał poklask ale stracisz frakcję i pewnie to Cię boli ale w sumie można się pośmiać z tego wszystkiego xD 

• Dzięki 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.