nacxx Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 4 godziny temu, KQBA napisał: Ty chyba serio jesteś idiotą j**anym jakimś, boisz się loty a mówisz takie słowa o tej frakcji no to zrezygnuj Zgodzę się ż tobą. Jak już pisałem że takiej osoby bym nie wy***ał bo ma prawo mieć jakieś zastrzeżenia co do głównego zarządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 13 minut temu, KQBA napisał: No bo kurwa jak się Dziwisz pajacu j**any że po 1 dniu odchodzą jak większość po 12 lat ma, nawet honoru nie masz, aby napisać z prawdziwego konta tylko masz problem kurwa a nadal jesteś we frakcji Nie większość, u nas są trudne materiały i większość osób to przeprasza to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Dobra ch*je koniec tego pierdolenia. Trzymajcie się z fartem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myven_ Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 5 minut temu, HuTa59 napisał: Dobra ch*je koniec tego pierdolenia. Trzymajcie się z fartem Ty napisałeś skarge ? Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 38 minut temu, Myven_ napisał: Ty napisałeś skarge ? Hehe No, ale się nie przyznam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 39 minut temu, Myven_ napisał: Ty napisałeś skarge ? Hehe I cicho nie mów nikomu dzięki elo 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 1 godzinę temu, IgiGangus napisał: ja tu kibicem lecha jestem i mnie nie wkurwiaj kto bije Lecha idzie do nieba, bo Lech to k**wy i bić go trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Ciebie też ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 7 godzin temu, IgiGangus napisał: Ty to najwyżej masz 12 lat i 150 wzrostu wiec nie podskakuj es xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Jeżeli frakcja nie ruszy w ciągu +- 2 tygodni czeka nas najprawdopodobniej zmiana POTENSZNEGO ZASZONTU KARETKARZY. 3 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi