Kaczaaaeak Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) Oto widoczna kolejność: ps. nie śmiejcie się z mojego painta XDDDD Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez Kaczaaaeak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczaaaeak Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Wyniki: - Pierwsze losowanie o 2 miejsce:@KQBA Gratulacje! Zgłoś się do mnie na serwerze po nagrodę! - Drugie losowanie o 1 miejsce:@VIKER Gratulacje! Zgłoś się do mnie na serwerze po nagrodę! Dla wszystkich którzy brali udział, a niestety im się nie powiodło, przygotowałem nagrodę pocieszenia w kwocie 100kk od osoby! @Sad @Heavy @Kosin @sothapple @oaza0 @Syncable @Coldyy @kot @gnd @typowy @Myven_ @Mentorek1232 @Filipe_q @LubieOgorki @.*|oLiX|*. @VeszKaaR @kacperowski05 @Adamtokox123 @Shaadow @Poise @wielkaass @MrDeath @MajorSvchodolski @johnny sins @JKKJ @Ja3siek @Ementaler Także proszę w/w osoby, o zgłoszenie się do mnie na serwerze. 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 chej kaczós Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczaaaeak Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @reftixd troche się spóźniłeś :cc ale dla Ciebie też coś mam :>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Co gdzie i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 ale ja bralam udział! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myven_ Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Lepszy rydz niz papiezak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumpoo Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) A może coś się zgarnie na nowe autko. Kocham multirpg. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Lumpoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi