bialasek Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Niestety ale i na mnie przyszedł ten czas że odchodzę. Odchodzę ponieważ gra w MTA mi się trochę znudziła i postanowiłem pograć w coś innego ale mam nadzieje że kiedyś wrócę. Dziękuje wszystkim z administracji jak i graczom za wspólne chwile spędzone na serwerze i pogadanki na TS. 3majcie się i oby do zobaczenia niedługo. 😞 😞 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 papa wróć jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Wiem że nie mieliśmy się okazji spotkać no ale byłeś dobrym adminkiem bo sam to widziałem no cóż żegnaj i wróć kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 no pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi