nacxx Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 No co przyszedł czas i na mnie chce podziękować kilku osób: @Sanoxbert12 powodzenia dalej na tym serwerku i go root @xmartix fanie się gadało na ts @Wojtini69 fajne się odwaliło na serwerze @Ju$tKruci go administracja @Mentorek123 powodzenia w PSP @Samurai lecisz po administracje @LuLu9669 powodzenia w SAMC wariacje Zbyt mocno rozpisać mi się nie chce. Życzę dla każdego powodzenia na tym serwerku. 2 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Żegnaj najlepszy liderze LPR. Miło było ale się skończyło.😪 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmartix Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Kontakcik jest odzywaj się czasami!❤️ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 😞 trzymaj się byczku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zhave. Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 A ja 😞 trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 szkoda, myślałem że zostaniesz z nami jeszcze trochę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Elo es Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie no @nacxx nie odchodzisz, zostajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nacxx Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 10 minut temu, Mentorek1232 napisał: Nie no @nacxx nie odchodzisz, zostajesz Co to się stało w SAMC to nie chce mi się grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Kurde no szkoda, wróć kiedyś i wbijaj na ts3 pogadać ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myven_ Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 es siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi