HuTa59 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Dziękuję za miło spędzony czas z wami w gierce, wszystkim dziękuję bo gdyby nie było takich ,,dzieciaczków,, to by nie było śmiesznie zazwyczaj na kasynie. @Sonicki dzięki bardzo za wszystko, za drugą szansę w samc ♥️ @Szynka dzięki z giereczke i rozmówki Co to jest za drużyna co śledziem pachnie tak?♥️ @Ju$tKruci Na kanał wszedł JustKruci będę pamiętał hah powodzonka na adm♥️ @1337msk dzięki chamie za ,,odwalanko,, na służbie ♥️ @Wercia twój rocznik to jednak spoko rocznik, powodzonka w sapd♥️ @milekkozak podoba mi się ogólnie twój głos, wydaje mi się że drogi mikrofon kc♥️ @the_king97 kiedyś to były czasy, miło było ♥️ @Sanoxbert12 Dziękuję za duuuuuuuużą cierpliwość do mnie w samc ♥️♥️ @Ziarniak dzięki kotku za giereczke buziaczek ♥️ @Zbyszko nała misiek odwalanko na służbie było piękne♥️ @MrThePat dzięki za giereczke i rozmówki ♥️ @xmartix hejka maleńka♥️ @Pysiu Dziekuwa mordko za nocki na ts kontakcik mamy♥️ @Syntetykk niestety więcej na kawkę cię nie zaprosze ♥️ @|BloodsS|GabryrsGabryrs powiem ci tyle, że na G1 to ja cię tymi noszami wyrzucałem a nie administracja haha (jako samc) i miałem naprawdę niezły ubaw♥️ @Zbigniew za***iste fotki robisz jak są wypadki itp. dzięki za rozmówki na ts♥️ @Kosin za***isty jesteś ♥️ @Olki dzięki małolacik czekam na dissa na Mentorka♥️ @ProninjaxD dymy Napewno kogoś pominąłem kogo powinienem oznaczyć, dlatego z góry przepraszam. Jeszcze raz dzięki za gierkę wszystkim, trzymajcie się papa♥️♥️ Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez HuTa59 . 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 No to chei, trzym sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Jejuuu :((( Mam nadzieję że jeszcze wrócisz... 3maj się! Jak coś, w kontakcie ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosy.exe Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 z innego konta, ale dzięki Huta, wbij czasem na ts będą disy, jebac Widzew i Legie ❤️💔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Teraz, 1337msk napisał: Trzymaj sie mam nadzieje że jeszcze wrócisz Do ekstraklasy chodzi o ŁKS? Oczywiście że tak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Nie no ty zostajesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarniak Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 O nie a mnie nie oznaczyles nie no papa huta ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 5 minut temu, Ju$tKruci napisał: Nie no ty odchodzisz Nom 1 minutę temu, Ziarniak napisał: papa huta ❤️ ♥️♥️♥️papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 6 minut temu, HuTa59 napisał: 11 minut temu, Ju$tKruci napisał: Nie no ty odchodzisz Nom Nie przekręcaj, zo sta jesz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 25 minut temu, Ju$tKruci napisał: Nie przekręcaj, zo sta jesz 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 3maj sie byq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Trzymaj się raper😪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_n00l Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Siemanko :C. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_king97 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 HUTA DZIĘKI ZA ROK 2k19r 2K20 BYŁO ZA SPĘDZONY TRZYMAJ SIĘ ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryrs_ Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Jesteś cham i bandyta ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmartix Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 ;(( Trzymaj się jesteśmy w kontakcie!❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Fajnie było w samc z tobą byq, narazie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Żegnaj huta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myven_ Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Siema huTa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_king97 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 ale mam nadzieje ze kontaktu kociaku haha na dsc sie nie urwie ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Żegnaj, papatki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi