Skocz do zawartości

Nadszedł czas i na mnie

Yanke$.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nadszedł ten czas i na mnie 

Dziękuję za wszystko  mordki moje ten wspólny czas   spędzony na serwerze MultiRpg 

Dziękuję Ci bardzo @Inder00 za danie mi szansy dojścia do Administracji serwera  jesteś najlepszy

@BigKrzak tobie dziękuję za danie mi szansy  w  frakcji tsa i życzę Ci  żebyś wbił ten zarząd  i powodzenia w sapd

@Positive dziękuję za wspólny  przegrany czas na serwie   zostaw sobie te bindy na pamiątkę ps. Yanke$ kontakt jest ♥️😪

@Mandarynka gratulacje   admina i zarządu psp powodzenia  nie zmieniaj się

@TurboWojtek dziękuję też ci bardzo za    granie na serwie   pamiętaj kontakt zawsze jest idź wyżej w tej administracji

@JASNY żegnaj Cj 😂❣️

@TaktyK69 spoczko mordka z ciebie pamiętaj   zawsze kontakt mamy  dziękuję tobie za wszystko

@Wercia kontakt mamy  nie zapomnę o tobie ❣️ lovki 💕

@Majster# mordko ty moja zapamiętaj mnie jak najlepiej  kontakt na fb i dc jest   i też ci dziękuję za spędzony czas tak samo kinga  dziękuję ❤️❤️

@lordsmif dziękuję Ci poprostu za wszystko  mordo

@KrzysztoW dziękuję Ci  z całego serca    można na ciebie zawsze liczyć  trzymaj się tam  nie  daj sobie odebrać zarządu byku  jescze kiedyś wrócę kontakt jest ♥️

@BillyKid 3maj się mordko idź wyżej aż pod zarząd w adm 😪

Jeśli kogoś nie oznaczyłem to sorki  ale. Zapamiętam  was głęboko w sercu te chwile na serwie ale  na każdego czas przyjdzie    z smutkiem to pisze i  szkoda mi was zostawiać  ale obiecuję wrócę kiedyś  było super 👌😭 

Pozdrawiam Yanke$

Edytowane przez Negative
  • Like 1
  • Haha 1
  • Smutny 5

Nie no stary i co ja bez ciebie zrobię  dzięki że takie miłe słówko napisałeś ale nie musisz od odchodzić ja się załamie polubiłem cię przez ten czas w administracji a u mnie to się ciężko zdarza będę tęsknił za tobą byczqu 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

• Smutny 1