Yanke$. Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Nadszedł ten czas i na mnie Dziękuję za wszystko mordki moje ten wspólny czas spędzony na serwerze MultiRpg Dziękuję Ci bardzo @Inder00 za danie mi szansy dojścia do Administracji serwera jesteś najlepszy @BigKrzak tobie dziękuję za danie mi szansy w frakcji tsa i życzę Ci żebyś wbił ten zarząd i powodzenia w sapd @Positive dziękuję za wspólny przegrany czas na serwie zostaw sobie te bindy na pamiątkę ps. Yanke$ kontakt jest ♥️😪 @Mandarynka gratulacje admina i zarządu psp powodzenia nie zmieniaj się @TurboWojtek dziękuję też ci bardzo za granie na serwie pamiętaj kontakt zawsze jest idź wyżej w tej administracji @JASNY żegnaj Cj 😂❣️ @TaktyK69 spoczko mordka z ciebie pamiętaj zawsze kontakt mamy dziękuję tobie za wszystko @Wercia kontakt mamy nie zapomnę o tobie ❣️ lovki 💕 @Majster# mordko ty moja zapamiętaj mnie jak najlepiej kontakt na fb i dc jest i też ci dziękuję za spędzony czas tak samo kinga dziękuję ❤️❤️ @lordsmif dziękuję Ci poprostu za wszystko mordo @KrzysztoW dziękuję Ci z całego serca można na ciebie zawsze liczyć trzymaj się tam nie daj sobie odebrać zarządu byku jescze kiedyś wrócę kontakt jest ♥️ @BillyKid 3maj się mordko idź wyżej aż pod zarząd w adm 😪 Jeśli kogoś nie oznaczyłem to sorki ale. Zapamiętam was głęboko w sercu te chwile na serwie ale na każdego czas przyjdzie z smutkiem to pisze i szkoda mi was zostawiać ale obiecuję wrócę kiedyś było super 👌😭 Pozdrawiam Yanke$ Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez Negative 1 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zarząd Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Biblethump 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster# Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 yanke$ jesteś za***isty i szkoda ze odchodzisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEE123 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Papapa ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myven_ Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Papa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 W kontakcie, 3maj się mordko. Buziaki!🙃😘 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 1 minutę temu, Wercia napisał: W kontakcie, 3maj się mordko. Buziaki!🙃😘 Buziaczki będę tęsknić ale ko tak jest to najważniejsze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaktyK69 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Trzymaj się i pamiętaj kontakt mamy to zawsze śmiało możesz napisać .Też byłeś spoko mordeczką .Jeszcze raz trzymaj byczku .❣️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samurai Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Szkoda ze odchodzisz trzymaj się będziemy tęsknić ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Nie no stary i co ja bez ciebie zrobię dzięki że takie miłe słówko napisałeś ale nie musisz od odchodzić ja się załamie polubiłem cię przez ten czas w administracji a u mnie to się ciężko zdarza będę tęsknił za tobą byczqu 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Positive Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 pamietaj jak chcesz pogadac dzwon czy cos ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 po sarzad nie ide ale bede sie staral o panel ❤️ dzieki i 3maj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Żegnaj obywatelu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi