Koseryk. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Koseryk. napisał: Nagrywanie na TS3 jest karane banem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 2 minuty temu, NinjSS napisał: Nagrywanie na TS3 jest karane banem. Dostał jedynie na 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Teraz, Pomarańcza. napisał: Dostał jedynie na 1h To teraz jeszcze poprawić trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 2 minuty temu, NinjSS napisał: To teraz jeszcze poprawić trzeba Ta, ale co poradzisz sam pokazał jak na nagraniu też on mówił Ale szkoda że nie ma tego co przy samuraju mówił bo tak to by było ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Blackdream napisał: Nie wiem ja cie @Pomarańcza. podziwiam za utrzymanie spokoju naprawde gdybym ja był w zarzadie a jakis nowy akademik bo tak gadal to raczej bym nie wytrzymal Ja już nie mam psyhy powoli to tego stanowiska bo jeśli się na kogoś nie wydrzesz to on nie zrozumie A jak powiesz zamknij łeb to zaraz jest skarga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koseryk. Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Prosiłbym o nierobienie niepotrzebnego syfu na tej skardze - jeżeli chcecie sobie popisać, popiszcie sobie w wiadomościach na PV - od tego one są... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Haha kłania się sytuacja z wczoraj? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 6 godzin temu, Blackdream napisał: Nie wiem ja cie @Pomarańcza. podziwiam za utrzymanie spokoju naprawde gdybym ja był w zarzadie a jakis nowy akademik bo tak gadal to raczej bym nie wytrzymal "utrzymanie spokoju" - Nieźle powiedziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 2 godziny temu, czitos napisał: bana za reklame XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no co tu dużo gadac tutaj zarząd był króciutko trzymany brak kultury XDXD xd o ty zulis chamie z państwówki @czitos nie bij hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBartek. Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Po otrzymaniu dodatkowych dowodów, zarząd @Pomarańcza. zostaje wyrzucony z frakcji PSP. 3 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBartek. Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi