veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Nick : veno_ SID : 34570 z jakiej frakcji chcesz odejść : PSP Ranga posiadane we frakcji: Sekcyjny powód : Patologia. Apeluję również do lidera frakcji - @Mandarynka o usunięcie wszystkich moich materiałów szkoleniowych ( mam do tego prawo ), ponieważ są one moją własnością, oraz nie zezwalam na użycie ich do szkolenia nowych członków frakcji, jak i również do doszkalania obecnych. 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 XDDDDD sam robisz tam patologie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Lol wyszedłeś se tak o z dsc pisząc "naura, i tak macie zerową wiedze, powodzenia z dalszym myleniem rangi ze stopniem służbowym.". Materiały nie są twoje to po 1 a po 2 wprowadziłeś nienachalną atmosferę 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 niektóre są moje a teraz właśnie wyniosłeś rzecz, która jest wewnątrz frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teraz, Mentorek napisał: Jakie? mandarynka wie 🙂 4 minuty temu, MisZulis napisał: XDDDDD sam robisz tam patologie odezwał się ten, który każe biegać kółka akademikom na pierwszym spotkaniu organizacyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teraz, veno_ napisał: 1 minutę temu, veno_ napisał: niektóre są moje a teraz właśnie wyniosłeś rzecz, która jest wewnątrz frakcji. że tak powiem to jest dowód że to ty wprowadzasz patologie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teraz, MisZulis napisał: że tak powiem to jest dowód że to ty wprowadzasz patologie jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teraz, veno_ napisał: jak? normalnie i tam było zacytowanie a nie wynoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teraz, MisZulis napisał: normalnie i tam było zacytowanie a nie wynoszenie zacytowanie, które znajdowało się wewnątrz frakcji, na chacie, więc powinna być za to kara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 spokojnie to tylko magical siadajacy na butle od vanisha mozesz scrollowac dalej ta gownoburze XD 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teraz, Mentorek napisał: xD? z ciebie es Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teraz, MajorSvchodolski napisał: spokojnie to tylko magical siadajacy na butle od vanisha mozesz scrollowac dalej ta gownoburze XD xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 XD 1 minutę temu, MajorSvchodolski napisał: spokojnie to tylko magical siadajacy na butle od vanisha mozesz scrollowac dalej ta gownoburze XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 2 minuty temu, dajspokuj napisał: jesli nie miales napisanego na koncoweczce copyrighta to sobie twoje materialy moga poleciec na drugi koniec swiata, a i tak sa pewnie pierwszym lepszym g**nem Miałem copiryghta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koseryk. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 2 minuty temu, dajspokuj napisał: jesli nie miales napisanego na koncoweczce copyrighta to sobie twoje materialy moga poleciec na drugi koniec swiata, a i tak sa pewnie pierwszym lepszym g**nem Wątpię że są pierwszym lepszym gównem - znam vena, oraz wiem, że jego wiedza przewyższa obecne osoby we frakcji. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespa velutina Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, veno_ napisał: Nick : veno_ SID : 34570 z jakiej frakcji chcesz odejść : PSP Ranga posiadane we frakcji: Sekcyjny powód : Patologia. Apeluję również do lidera frakcji - @Mandarynka o usunięcie wszystkich moich materiałów szkoleniowych ( mam do tego prawo ), ponieważ są one moją własnością, oraz nie zezwalam na użycie ich do szkolenia nowych członków frakcji, jak i również do doszkalania obecnych. Ale mordeczko nawet jeśli materiały są twoje i nie pozwalasz na użycie ich to w tym momencie robisz 2 iq bo to jest RP nie da się zrobić innych materiałów do RP bo 4real straż przyjeżdżająca na wezwanie w przypadku wypadku gdzie kierowca jest w pojeździe robi to samo musi go wyciągnąć zabezpieczyć itd. więc w tym momencie się spłakałeś trochę o te materiały bo mają one przypominać prawdziwe życie w jakimś stopniu lul sorry za wypowiedź ale musiałem się pośmiać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teraz, dajspokuj napisał: nie przewyzsza bo nie potrafi odegrac podstawowego rp, przypomnij sobie to - /me wyciaga poszk. chwytem strazackim, /me wyjmuje noz /me odcina akumulator pozdrawiam +1 i mówi że tak nie robił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 chwytem strażackim ja nie wyciągałem, chyba że @Mentorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 dowody daj, to zobaczymy 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veno_ Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 nie wyciągałem nikogo chwytem strażackim, co najwyżej chwytem rauteka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Xd i dlaczego próbujesz wrobić w to mnie? Jak byłeś we frakcj wydawałeś się spoko, lecz gdy przyszedł twój kolega to się zmieniłeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 10 minut temu, Mentorek napisał: Xd i dlaczego próbujesz wrobić w to mnie? Jak byłeś we frakcj wydawałeś się spoko, lecz gdy przyszedł twój kolega to się zmieniłeś. +1123223213213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to nie dmn Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Warszawa w toksynach, nad nią szklane domyJemu szczęka lata jak pinballe na żetony, uh (uh) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi